Biznis menuBiznis menuBiznis menuBiznis menuBiznis menu

Biznis obedové menu Nitra - Reštaurácia ROUGE - Hotel MIKADO

2020/09 Obedové menu Nitra MIKADO

2020/09 Obedové menu Nitra MIKADO

obedné menu v Hoteli MIKADO na 9. týždeň (24. - 28.2.2020)

Fašiangový týždeň

PONDELOK 24.2.    

  • PREDJEDLO: 80g Oškvarkovo- zemiakový závin (1,3,7)   
  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Gulášová polievka (1)   
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 180g Údená krkovička s hrachovým prívarkom a smaženou cibuľkou ()   
  • HLAVNÉ JEDLO 2: 150g Kuracie nugetky s brokolicou v rajčinovej omáčke a hnedá ryža (3,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 3 FIT:300g Maslová fazuľa s pečenou tekvicou, rajčinou a reďkovkou ()
  • DEZERT: 100g Mrkvové šatôčky plnené slivkovým lekvárom (1,3,7)   

UTOROK 25.2.

  • PREDJEDLO: 80g Tlačenka s jarnou cibuľkou (3,10)
  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml „Fazuľovica“ (9)
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 180g Sekaná s vajíčkom, zemiaková kaša a kyslé uhorky (1,3,7,10)
  • HLAVNÉ JEDLO 2: 150g Morčacie prsia s paprikovou omáčkou a haluškami (1,3,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 3 FIT: 300g Špenátové krúpy s kozím syrom a vlašskými orechmi (1,7,8)
  • DEZERT: 100g Lekvárové „perky“ s makom (1,3,7)

POPOLCOVÁ STREDA 26.2.

  • PREDJEDLO: 80g Bryndzová pena s pažítkou (7)
  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Špenátová polievka s vajíčkom (3,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 250g Kura pečené na sezónnej zelenine s baby zemiakmi (9,10)
  • HLAVNÉ JEDLO 2: 300g Tvarohové knedličky s jablkami a brusnicami (1,3,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 3 FIT: 150g Morčacie prsia sous vide s batatovým pyré a špenátovým pestom (7,8)
  • DEZERT: 100g Višňová roláda s mliečnou čokoládou (1,3,7)

ŠTVRTOK 27.2.

  • PREDJEDLO: 80g Pastrami s ražným chlebom a horčicou (1,10)
  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Mrkvová polievka s cícerom ()
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 150g Kuracie prsia plnené parenicou na paprikových zemiakoch, uhorkový šalát (7)
  • HLAVNÉ JEDLO 2: 170g Teľací krk na koreňovej zelenine s tarhoňou (1,9)
  • HLAVNÉ JEDLO 3 FIT: 300g Pohánkové rizoto so sušenými rajčinami, pečenou mrkvou a rukolou ()
  • DEZERT: 100g Pečené slivky s mrveničkou a čokoládovou zmrzlinou (1,3,7)

PIATOK 28.2.

  • PREDJEDLO: 80g Cviklový šalát s chrenom (7)
  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Krém z pečeného zeleru s kešu orieškami (7,8,9)
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 150g Kuracie prsia so šampiňónmi, dusenou ryžou a rajčinovým šalátom (7)
  • HLAVNÉ JEDLO 2: 300g Špagety so zeleninovo- rajčinovým ragú a parmezánom (1,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 3 FIT: 150g Divý losos s pečenou zeleninou a pažítkovým cottage syrom (4,7)
  • DEZERT: 100g Mrkvový koláč s pomarančovým créme fraiche (1,3,7,8)

Jedlá v našom obedovom menu môžu obsahovať niektoré z nasledujúcich alergénov, ktoré sú uvedené podľa skupín pri každom názve jedla.
1.obilniny obsahujúce lepok, 2.kôrovce a výrobky z nich, 3.vajcia a výrobky z nich, 4.ryby a výrobky z nich, 5.arašidy a výrobky z nich, 6.sójové zrná a výrobky z nich, 7.mlieko a výrobky z neho, 8.orechy, (všetky druhy orechov), 9.zeler a výrobky z neho, 10.horčica a výrobky z nej, 11.sezamové semená a výrobky z nich, 12.oxid siričitý a siričitany, 13.vlčí bôb a výrobky z neho,14.mäkkýše a výrobky z nich.

Fotogaléria: Pre gurmánov