Biznis menuBiznis menuBiznis menuBiznis menuBiznis menu

Biznis obedové menu Nitra - Reštaurácia ROUGE - Hotel MIKADO

2020/10 Obedové menu Nitra MIKADO

2020/10 Obedové menu Nitra MIKADO

obedné menu v Hoteli MIKADO na 10. týždeň (2. - 6.3.2020)

SVETOVÉ PONDELKY - THAJSKO - 2.3.    

  • PREDJEDLO: 80g Jarné rolky so sladkou čili omáčkou (4,6)   
  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml „Tom kha kai“ kuracia polievka s kokosovým mliekom (4,6)   
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 300g/100g Pražené ryžové rezance s kačacím mäsom a zeleninou (4,6)   
  • HLAVNÉ JEDLO 2: 180g Bravčová krkovička pečená s fazuľou a zemiak v alobale s cesnakovým dipom (7)
  • HLAVNÉ JEDLO 3 FIT:300g Kus- kus s grilovanou brokolicou a kozím syrom (1,7)
  • DEZERT: 100g Zmrzlina z jazmínovej ryže s mangom (3,7)   

UTOROK 3.3.

  • PREDJEDLO: 80g Syrová roládka plnená šunkovou penou (7)
  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Cibuľová polievka so syrovým toastom (1,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 150g Grilované kuracie prsia na hubovom rizote s parmezánom (7)
  • HLAVNÉ JEDLO 2: 150g Jelenia „sviečková“ na smotane so žemľovou knedľou (1,3,7,9,10)
  • HLAVNÉ JEDLO 3 FIT: 300g Tekvicový koláčik s miešaným šalátom a bylinkovým cottage syrom (1,3,7)
  • DEZERT: 100g Kokosový rez s banánom a čokoládou (1,3,7)

STREDA 4.3.

  • PREDJEDLO: 80g Nakladaná feta s čili (7)
  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Minestrone s bazalkovým pestom (7,8,9)
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 250g Pečené kura s pečeňovou plnkou, dusenou ryžou a rajčinový šalát (1,3,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 2: 300g Jablkovo- tvarohová žemľovka s čučoriedkovou omáčkou (1,3,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 3 FIT: 150g Morčacie prsia so sušenými rajčinami, hráškovým pyré a baby špenátom ()
  • DEZERT: 100g Karamelový veterník (1,3,7)

ŠTVRTOK 5.3.

  • PREDJEDLO: 80g Vajíčková pena s pažítkou (3,7,10)
  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Hrachová polievka so zeleninou (9)
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 150g Morčací cordon bleu s petržlenovými zemiakmi a uhorkovým šalátom (1,3,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 2: 200g Diviačie karé na kyslej kapuste so zemiakovou knedľou (1,3)
  • HLAVNÉ JEDLO 3 FIT: 300g Cícerovo- rukolový šalát s fetou a pestom zo sušených rajčín (7,8)
  • DEZERT: 100g Jablkový koláč so škoricou (1,3,7)

PIATOK 6.3.

  • PREDJEDLO: 80g Pena zo sušených rajčín s bazalkou (7)
  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Rybacia polievka so šafranom a zeleninou (4,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 150g Morský vlk na rajčinovo- baklažánovom ragú s baby zemiakmi (4)
  • HLAVNÉ JEDLO 2: 180g Hovädzie stehno vo vlastnej šťave so smaženou cibuľkou, dusená ryža a reďkovkový šalát (1)
  • HLAVNÉ JEDLO 3 FIT: 300g Cviklový šalát so šošovicou, kôprovým olejom a fetou (7)
  • DEZERT: 100g Limetkový rez s malinovým pyré (1,3,7)

Jedlá v našom obedovom menu môžu obsahovať niektoré z nasledujúcich alergénov, ktoré sú uvedené podľa skupín pri každom názve jedla.
1.obilniny obsahujúce lepok, 2.kôrovce a výrobky z nich, 3.vajcia a výrobky z nich, 4.ryby a výrobky z nich, 5.arašidy a výrobky z nich, 6.sójové zrná a výrobky z nich, 7.mlieko a výrobky z neho, 8.orechy, (všetky druhy orechov), 9.zeler a výrobky z neho, 10.horčica a výrobky z nej, 11.sezamové semená a výrobky z nich, 12.oxid siričitý a siričitany, 13.vlčí bôb a výrobky z neho,14.mäkkýše a výrobky z nich.

Fotogaléria: Pre gurmánov