obedné menu v Hoteli MIKADO na 11. týždeň (9. - 13.3.2020)
SVETOVÉ PONDELKY - NEMECKO - 9.3.
- PREDJEDLO: 80g Marinovaný sleď s cibuľkou (4)
- POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
- POLIEVKA 2: 250ml Kelová polievka s údeným mäsom ()
- HLAVNÉ JEDLO 1: 170g „Sauerbraten“- hovädzie stehno na kyslo so spätzlami (1,3,9)
- HLAVNÉ JEDLO 2: 200g Vysmážané kuracie stehná so zemiakovou kašou a kyslé uhorky (1,3,7)
- HLAVNÉ JEDLO 3 FIT:300g Tekvicové placky s miešaným šalátom a bylinkovým cottage syrom (1,3,7)
- DEZERT: 100g Čiernohorská višňová torta (1,3,7)
UTOROK 10.3.
- PREDJEDLO: 80g Brokolicové kroketky s modrým syrom (1,3,7)
- POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
- POLIEVKA 2: 250ml Polievka z pečených zemiakov so slaninovým čipsom (7)
- HLAVNÉ JEDLO 1: 150g Kuracie soté v zemiakovej placke s kapustovým šalátom (1,3,7,10)
- HLAVNÉ JEDLO 2: 170g Jelení guláš so smaženou cibuľou a šunkové knedličky (1,3,7,)
- HLAVNÉ JEDLO 3 FIT: 300g Šalát s avokádom, grilovanou kukuricou a jogurtový čili dip (7)
- DEZERT: 100g Gaštanová pena so slivkami (7)
STREDA 11.3.
- PREDJEDLO: 80g Bryndzová pena s medvedím cesnakom (7)
- POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
- POLIEVKA 2: 250ml Zeleninová polievka s mrveničkou (1,3,9)
- HLAVNÉ JEDLO 1: 200g Morčacia roláda s duseným špenátom a zemiaková kaša (7)
- HLAVNÉ JEDLO 2: 300g Ryžový nákyp s bobuľovým ovocím (3,7)
- HLAVNÉ JEDLO 3 FIT: 150g Kuracie prsia plnené tekvicou a zeleninová quinoa ()
- DEZERT: 100g Hruškový tart s karamelom (1,3,7)
ŠTVRTOK 12.3.
- PREDJEDLO: 80g Mäsový šalátik s ementálom (7)
- POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
- POLIEVKA 2: 250ml Kelová polievka so sušenými dubákmi ()
- HLAVNÉ JEDLO 1: 150g Kuracie prsia zapekané mozzarellou s rajčinovými penne (1,7)
- HLAVNÉ JEDLO 2: 250g Bravčové koleno na pive s kapustnými strapačkami (1,3,7)
- HLAVNÉ JEDLO 3 FIT: 300g Strukovinové ragú so špenátom a grilovaným syrom (7)
- DEZERT: 100g Jablková štrúdľa s hrozienkovým krémom (1,3,7)
PIATOK 13.3.
- PREDJEDLO: 80g Lososový tatarák (4,7)
- POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
- POLIEVKA 2: 250ml Karfiolový krém s pažítkovým olejom (7)
- HLAVNÉ JEDLO 1: 150g Ostriežik sous vide na zeleninovom rizote (4,7)
- HLAVNÉ JEDLO 2: 170g Teľací krk na červenom víne s tarhoňou (1,9)
- HLAVNÉ JEDLO 3 FIT: 300g Celozrnné penne s pečenou cviklou a gorgonzolou (1,7)
- DEZERT: 100g Pečený ananás s medom a škoricové mascarpone (7)