Biznis menuBiznis menuBiznis menuBiznis menuBiznis menu

Biznis obedové menu Nitra - Reštaurácia ROUGE - Hotel MIKADO

Business Obedové Menu v Nitre - pracovné dni od 11:00 do 14:00 hod.

Môžete si vybrať 1-chodové alebo 2-chodové obedové menu z ponuky: 2 polievky, 4 hlavné jedlá a dezert

2020/2 Obedové menu Nitra MIKADO

2020/2 Obedové menu Nitra MIKADO

obedné menu v Hoteli MIKADO na 2. týždeň (7. - 10.1.2020)

PONDELOK 6.1. - ŠTÁTNY SVIATOK  

UTOROK 7.1.

  • PREDJEDLO: 80g Vajíčkový šalát s pažítkou (3,7,10)
  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Krúpová polievka so zeleninou (1,9)
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 200g Morčacie stehno pečené so sezónnou zeleninou a zemiaková kaša (7)
  • HLAVNÉ JEDLO 2: 150g Hovädzí stroganov so zeleninovou ryžou (7)
  • HLAVNÉ JEDLO 3 FIT: 300g Šalát z pečeného karfiolu, bulguru a mandlí (1,8)
  • DEZERT: 100g Jablkové pité s vanilkovým krémom (1,3,7)

STREDA 8.1.

  • PREDJEDLO: 80g Marinovaná cvikla s camembertom (7)
  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Fazuľová kyslá polievka s vajíčkom a kôprom (3)
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 150g Bravčové soté v zemiakovej placke s kapustovým šalátom (1,3,7,10)
  • HLAVNÉ JEDLO 2: 300g Ryžový nákyp so slivkami (3,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 3 FIT: 150g 150g Morčacie prsia sous vide s cviklovým pyré, bôbom a fetou (7)
  • DEZERT: 100g Višňovo-čokoládová roláda (1,3,7)

ŠTVRTOK 9.1.

  • PREDJEDLO: 80g Brokolicové kroketky s jogurtom (1,3,7)
  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Gulášová polievka (1)
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 150g Kurací „černohor“, baby zemiaky a cviklový šalát (1,3,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 2: 200g Diviačia roláda plnená klobáskovou zmesou na kapustových strapačkách (1,3,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 3 FIT: 300g Hubové krupoto s pórom a kozím syrom (1,7)
  • DEZERT: 100g Kysnutý tvarohový koláč (1,3,7)

PIATOK 10.1.

  • PREDJEDLO: 80g Šalátik zo sleďa s kyslou smotanou a chrenom (4,7)
  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Kalerábový krém s marinovaným lososom (4,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 150g Sumček v pivovom cestíčku s hráškom, hranolkami a tatárskou omáčkou (1,3,4,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 2: 180g Kuracie guličky s mozzarellou v rajčinovej omáčke so špagetami (1,3,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 3 FIT: 300g Grilovaná brokolica s beluga šošovicou a bryndzou (7)
  • DEZERT: 100g Gaštanový veterník (1,3,7)

Jedlá v našom obedovom menu môžu obsahovať niektoré z nasledujúcich alergénov, ktoré sú uvedené podľa skupín pri každom názve jedla.
1.obilniny obsahujúce lepok, 2.kôrovce a výrobky z nich, 3.vajcia a výrobky z nich, 4.ryby a výrobky z nich, 5.arašidy a výrobky z nich, 6.sójové zrná a výrobky z nich, 7.mlieko a výrobky z neho, 8.orechy, (všetky druhy orechov), 9.zeler a výrobky z neho, 10.horčica a výrobky z nej, 11.sezamové semená a výrobky z nich, 12.oxid siričitý a siričitany, 13.vlčí bôb a výrobky z neho,14.mäkkýše a výrobky z nich.

Fotogaléria: Pre gurmánov