Biznis menuBiznis menuBiznis menuBiznis menuBiznis menu

Biznis obedové menu Nitra - Reštaurácia ROUGE - Hotel MIKADO

2020/26 Obedové menu Nitra MIKADO

2020/26 Obedové menu Nitra MIKADO

obedové menu v Hoteli MIKADO na 26. týždeň (22. - 26. 6. 2020)

PONDELOK 22.6.

  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Zemiaková polievka so šampiňónmi, vajíčkom a kôprovým olejom (3,7) 
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 150g Kuracie prsia s restovanou zeleninou, paprikové zemiaky a uhorkovo-smotanový šalát (7) 
  • HLAVNÉ JEDLO 2: 300g Pečená brokolica s cuketou, špenátom a dresingom zo slnečnicových semiačok (7)
  • DEZERT: 100g Čokoládový puding s malinami a šľahačkou (7) 

UTOROK 23.6.

  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Fazuľová polievka so zeleninou (9)
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 150g Bravčové karé pečené so slaninou, rajčinou, paprikou a cibuľou, dusená ryža ()
  • HLAVNÉ JEDLO 2: 300g Šafranové rizoto s pečenou sezónnou zeleninou (7)
  • DEZERT: 100g Čerešňová bublanina s vanilkovou zmrzlinou (1,3,7)

STREDA 24.6.

  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Zeleninový boršč s kyslou smotanou (7,9)
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 150g Hovädzí stroganov s maslovými haluškami a rajčinovým šalátom (7)
  • HLAVNÉ JEDLO 2: 300g Paprikový koláč z lístkového cesta s ricottou a rukolou (1,3,7)
  • DEZERT: 100g Jahodový rez so šľahačkou (1,3,7)

ŠTVRTOK 25.6.

  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Karfiolová polievka s mrveničkou (1,3)
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 150g Jelenie stehno na červenom víne so smaženou cibuľkou a tarhoňou (1,9)
  • HLAVNÉ JEDLO 2: 300g Strukovinové ragú s rajčinami, bielym jogurtom a naturálnou ryžou (7)
  • DEZERT: 100g Kysnutý slivkový koláč so škoricou (1,3,7)

PIATOK 26.6.

  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Zeleninový krém s mascarpone (7,9)
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 150g Grilovaný pstruh na kréme z medvedieho cesnaku s novými zemiakmi (4,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 2: 300g Rajčinový koláč s cottage syrom a šalátom (1,3,7)
  • DEZERT: 100g Tiramisu (1,3,7)

Jedlá v našom obedovom menu môžu obsahovať niektoré z nasledujúcich alergénov, ktoré sú uvedené podľa skupín pri každom názve jedla.
1.obilniny obsahujúce lepok, 2.kôrovce a výrobky z nich, 3.vajcia a výrobky z nich, 4.ryby a výrobky z nich, 5.arašidy a výrobky z nich, 6.sójové zrná a výrobky z nich, 7.mlieko a výrobky z neho, 8.orechy, (všetky druhy orechov), 9.zeler a výrobky z neho, 10.horčica a výrobky z nej, 11.sezamové semená a výrobky z nich, 12.oxid siričitý a siričitany, 13.vlčí bôb a výrobky z neho,14.mäkkýše a výrobky z nich.

Fotogaléria: Pre gurmánov