Biznis menuBiznis menuBiznis menuBiznis menuBiznis menu

Biznis obedové menu Nitra - Reštaurácia ROUGE - Hotel MIKADO

2020/27 Obedové menu Nitra MIKADO

2020/27 Obedové menu Nitra MIKADO

obedové menu v Hoteli MIKADO na 27. týždeň (29.6. - 3.7. 2020)

PONDELOK 29.6.

  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Pórová polievka s kuriatkami (7) 
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 240g Pečené kuracie stehno s pečienkovou plnkou, dusená ryža a letný šalát (1,3,7) 
  • HLAVNÉ JEDLO 2 FIT:300g Grilovaný encián s pečenými rajčinami, pesto z medvedieho cesnaku a listový šalát (7)
  • DEZERT: 100g Pečené marhule s mrveničkou z tonka fazuliek a vanilkový jogurt (1,7) 

UTOROK 30.6.

  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Hydinový krém so zeleninou (1,7,9)
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 150g Kuracie prsia plnené oštiepkom s novými zemiakmi a uhorkový šalát (7)
  • HLAVNÉ JEDLO 2 FIT:300g Červené šošovicové kari so zeleninou a jazmínovou ryžou (6)
  • DEZERT: 100g Malinová pena s amaretti keksíkom (1,7,8)

STREDA 1.7.

  • Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Kapustová polievka s rajčinou ()
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 150g Dusené teľacie s kôprovou omáčkou a žemľovou knedľou (1,3,7,9,10)
  • HLAVNÉ JEDLO 2 FIT:300g Cícerové placky s avokádom, baby špenátom a sezamovým čili dresingom (11)
  • DEZERT: 100g Zapekané tvarohové palacinky s jahodami (1,3,7)

ŠTVRTOK 2.7.

  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Cesnaková polievka s opečeným chlebom a syrom (1,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 170g Hovädzia roštenka so smaženou cibuľkou, ryža a rajčinový šalát (1)
  • HLAVNÉ JEDLO 2 FIT:300g Cuketa v parmezánovom cestíčku na rajčinovo- paprikovom kréme (1,3,7)
  • DEZERT: 100g Jablkovo- makový závin (1,3,7)

PIATOK 3.7.

  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Špenátový krém s vajíčkom (3,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 150g Treska v pivovom cestíčku s hráškom, novými zemiakmi a tatárskou omáčkou (3,4,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 2 FIT:300g Baklažán gratinovaný mozzarellou, rajčinami a bazalkou (1,7)
  • DEZERT: 100g Banánová roláda s čokoládou (1,3,7)

Jedlá v našom obedovom menu môžu obsahovať niektoré z nasledujúcich alergénov, ktoré sú uvedené podľa skupín pri každom názve jedla.
1.obilniny obsahujúce lepok, 2.kôrovce a výrobky z nich, 3.vajcia a výrobky z nich, 4.ryby a výrobky z nich, 5.arašidy a výrobky z nich, 6.sójové zrná a výrobky z nich, 7.mlieko a výrobky z neho, 8.orechy, (všetky druhy orechov), 9.zeler a výrobky z neho, 10.horčica a výrobky z nej, 11.sezamové semená a výrobky z nich, 12.oxid siričitý a siričitany, 13.vlčí bôb a výrobky z neho,14.mäkkýše a výrobky z nich.

Fotogaléria: Pre gurmánov