Biznis menuBiznis menuBiznis menuBiznis menuBiznis menu

Biznis obedové menu Nitra - Reštaurácia ROUGE - Hotel MIKADO

2020/28 Obedové menu Nitra MIKADO

2020/28 Obedové menu Nitra MIKADO

obedové menu v Hoteli MIKADO na 28. týždeň (6. - 10.7. 2020)

PONDELOK 6.7.

  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Kalerábová polievka s hráškom () 
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 150g Ragú z bravčovej panenskej na kuriatkach s tagliatelle (1,7) 
  • HLAVNÉ JEDLO 2 FIT:300g Šošovicové placky s fetou a šalátom coleslaw (3,7)
  • DEZERT: 100g Marhuľová bublanina s čokoládovou zmrzlinou (1,3,7) 

UTOROK 7.7.

  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Šošovicová polievka s párkom ()
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 250g Kura pečené s baby zemiakmi a chedarom, uhorkový šalát (7)
  • HLAVNÉ JEDLO 2 FIT:300g Šalát z kus- kusu a pečenej zeleniny s grilovanou kukuricou (1)
  • DEZERT: 100g Višňová štrúdľa s tvarohom (1,3,7)

STREDA 8.7.

  • Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Krém z letnej tekvice s vajíčkom a kôprom (3,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 170g Dusené teľacie so sezónnou zeleninou a čerstvým chrenom (9)
  • HLAVNÉ JEDLO 2 FIT:300g Cuketový koláč so sušenými rajčinami a cottage syrom (1,3,7)
  • DEZERT: 100g Dukátové buchtičky s černicami a vanilkovým krémom (1,3,7)

ŠTVRTOK 9.7.

  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Hŕstková polievka (1,9)
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 200g Diviačik na cesnaku s pečeným zemiakom a jogurtovým dipom (7)
  • HLAVNÉ JEDLO 2 FIT:300g Cícerový šalát s rajčinami, olivami a pečenou mrkvou ()
  • DEZERT: 100g Veterník s jahodovou penou (1,3,7)

PIATOK 10.7.

  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Krém z medvedieho cesnaku s údeným pstruhom (4,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 300g Vysmážaný karfiol s novými zemiakmi a tatárskou omáčkou (1,3,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 2 FIT:150g Grilovaný pstruh lososovitý so zeleninovým tianom (3,4,7)
  • DEZERT: 100g Mrkvový koláč s pomarančovým krémom (1,3,7,8)

Jedlá v našom obedovom menu môžu obsahovať niektoré z nasledujúcich alergénov, ktoré sú uvedené podľa skupín pri každom názve jedla.
1.obilniny obsahujúce lepok, 2.kôrovce a výrobky z nich, 3.vajcia a výrobky z nich, 4.ryby a výrobky z nich, 5.arašidy a výrobky z nich, 6.sójové zrná a výrobky z nich, 7.mlieko a výrobky z neho, 8.orechy, (všetky druhy orechov), 9.zeler a výrobky z neho, 10.horčica a výrobky z nej, 11.sezamové semená a výrobky z nich, 12.oxid siričitý a siričitany, 13.vlčí bôb a výrobky z neho,14.mäkkýše a výrobky z nich.

Fotogaléria: Pre gurmánov