obedové menu v Hoteli MIKADO na 28. týždeň (6. - 10.7. 2020)
PONDELOK 6.7.
- POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
- POLIEVKA 2: 250ml Kalerábová polievka s hráškom ()
- HLAVNÉ JEDLO 1: 150g Ragú z bravčovej panenskej na kuriatkach s tagliatelle (1,7)
- HLAVNÉ JEDLO 2 FIT:300g Šošovicové placky s fetou a šalátom coleslaw (3,7)
- DEZERT: 100g Marhuľová bublanina s čokoládovou zmrzlinou (1,3,7)
UTOROK 7.7.
- POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
- POLIEVKA 2: 250ml Šošovicová polievka s párkom ()
- HLAVNÉ JEDLO 1: 250g Kura pečené s baby zemiakmi a chedarom, uhorkový šalát (7)
- HLAVNÉ JEDLO 2 FIT:300g Šalát z kus- kusu a pečenej zeleniny s grilovanou kukuricou (1)
- DEZERT: 100g Višňová štrúdľa s tvarohom (1,3,7)
STREDA 8.7.
Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9) - POLIEVKA 2: 250ml Krém z letnej tekvice s vajíčkom a kôprom (3,7)
- HLAVNÉ JEDLO 1: 170g Dusené teľacie so sezónnou zeleninou a čerstvým chrenom (9)
- HLAVNÉ JEDLO 2 FIT:300g Cuketový koláč so sušenými rajčinami a cottage syrom (1,3,7)
- DEZERT: 100g Dukátové buchtičky s černicami a vanilkovým krémom (1,3,7)
ŠTVRTOK 9.7.
- POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
- POLIEVKA 2: 250ml Hŕstková polievka (1,9)
- HLAVNÉ JEDLO 1: 200g Diviačik na cesnaku s pečeným zemiakom a jogurtovým dipom (7)
- HLAVNÉ JEDLO 2 FIT:300g Cícerový šalát s rajčinami, olivami a pečenou mrkvou ()
- DEZERT: 100g Veterník s jahodovou penou (1,3,7)
PIATOK 10.7.
- POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
- POLIEVKA 2: 250ml Krém z medvedieho cesnaku s údeným pstruhom (4,7)
- HLAVNÉ JEDLO 1: 300g Vysmážaný karfiol s novými zemiakmi a tatárskou omáčkou (1,3,7)
- HLAVNÉ JEDLO 2 FIT:150g Grilovaný pstruh lososovitý so zeleninovým tianom (3,4,7)
- DEZERT: 100g Mrkvový koláč s pomarančovým krémom (1,3,7,8)