Biznis menuBiznis menuBiznis menuBiznis menuBiznis menu

Biznis obedové menu Nitra - Reštaurácia ROUGE - Hotel MIKADO

2020/29 Obedové menu Nitra MIKADO

2020/29 Obedové menu Nitra MIKADO

obedové menu v Hoteli MIKADO na 29. týždeň (13 - 17.7. 2020)

PONDELOK 13.7.

  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Cuketová polievka so sušenými rajčinami (7) 
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 150g Kuracie prsia so zeleninou ratatouille a nové zemiaky () 
  • HLAVNÉ JEDLO 2 FIT:300g Pošírované vajce s tekvicovým pyré, restovanou zeleninou a ražné krutóny (1,3)
  • DEZERT: 100g Cisársky trhanec so slivkami (1,3,7) 

UTOROK 14.7.

  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Fazuľová polievka so zeleninou (9)
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 200g Plnená paprika s rajčinovou omáčkou a knedľou (1,3,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 2 FIT:300g Cibuľový koláč z ražnej múky s kyslou smotanou a listovým šalátom (1,3,7)
  • DEZERT: 100g Višňový koláč s mrveničkou (1,3,7)

STREDA 15.7.

  • Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Cícerový krém s pečenou paprikou (7)
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 150g Bravčové karé sous vide, s krémovým medvedím cesnakom, restovanými zemiakmi a rajčinovým šalátom (7)
  • HLAVNÉ JEDLO 2 FIT:300g Pohánkové rizoto s kozím syrom, pečené cherry rajčiny a baby špenát (7)
  • DEZERT: 100g Kokosová roláda s černicami (1,3,7)

ŠTVRTOK 16.7.

  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Kelová polievka s dubákmi ()
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 200g Morčacie stehno so šunkovou plnkou, zemiakovou kašou a letný šalát (1,3,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 2 FIT:300g Sezónna zelenina pečená s fetou a rajčinovým pestom (7,8)
  • DEZERT: 100g Jablkové pité s hrozienkovým krémom (1,3,7)

PIATOK 17.7.

  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Karfiolový krém s pažítkou (7)
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 150g Losos s dusenou zeleninou a pažítkovo- citrónovým jogurtom (4,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 2 FIT:300g Quinoa s listovým šalátom, pečenou cviklou a enciánom (7)
  • DEZERT: 100g Marhuľová pena s mandľovou sušienkou (1,3,7,8)

Jedlá v našom obedovom menu môžu obsahovať niektoré z nasledujúcich alergénov, ktoré sú uvedené podľa skupín pri každom názve jedla.
1.obilniny obsahujúce lepok, 2.kôrovce a výrobky z nich, 3.vajcia a výrobky z nich, 4.ryby a výrobky z nich, 5.arašidy a výrobky z nich, 6.sójové zrná a výrobky z nich, 7.mlieko a výrobky z neho, 8.orechy, (všetky druhy orechov), 9.zeler a výrobky z neho, 10.horčica a výrobky z nej, 11.sezamové semená a výrobky z nich, 12.oxid siričitý a siričitany, 13.vlčí bôb a výrobky z neho,14.mäkkýše a výrobky z nich.

Fotogaléria: Pre gurmánov