Biznis menuBiznis menuBiznis menuBiznis menuBiznis menu

Biznis obedové menu Nitra - Reštaurácia ROUGE - Hotel MIKADO

2020/3 Obedové menu Nitra MIKADO

2020/3 Obedové menu Nitra MIKADO

obedné menu v Hoteli MIKADO na 3. týždeň (13. - 17.1.2020)

PONDELOK 13.1. - Svetové pondelky MEXIKO    

  • PREDJEDLO: 80g Zeleninové tacos s guacamole (1,7)   
  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Rajčinová polievka s kukuricou (7)   
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 150g Kuracie burrito plnené fazuľou, ryžou, syrom, kyslou smotanou a rajčinovou salsou (1,7)   
  • HLAVNÉ JEDLO 2: 150g Bravčové karé sous vide s hubovým ragú a zemiakovými gnocchi (1,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 3 FIT: 300g Brokolicový tart s cottage syrom a listovým šalátom (1,3,7)
  • DEZERT: 100g Karamelový flan s pistáciami (3,7,8)   

UTOROK 14.1.

  • PREDJEDLO: 80g Divinová paštéta s brusnicami ()
  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Boršč s kyslou smotanou (7,9)
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 200g Grilované kuracie stehno s bylinkovým maslom, dusená ryža a rajčinový šalát (7,10)
  • HLAVNÉ JEDLO 2: 200g Mletý rezeň so syrom, restované zemiaky a kapustový šalát (1,3,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 3 FIT: 300g Placky z červenej šošovice na miešanom šaláte a oštiepkový dip (3,7)
  • DEZERT: 100g „Vtáčie mlieko“ s lesným medom (3,7)

STREDA 15.1.

  • PREDJEDLO: 80g Cícerová pena s cviklou a sézamom (11)
  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Cibuľová polievka so syrovým toastom (1,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 180g Hovädzie dusené na chrenovej omáčke so žemľovou knedľou (1,3,7,9,10)
  • HLAVNÉ JEDLO 2: 300g Cisársky trhanec s jablkami a brusnicami (1,3,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 3 FIT: 150g Kuracie placky s pečenou tekvicou a bylinkovým jogurtom (3,7)
  • DEZERT: 100g Gaštanová pena s višňami (7)

ŠTVRTOK 16.1.

  • PREDJEDLO: 80g Huspenina s octovou cibuľkou ()
  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Kapustová polievka s rajčinou a koreňovou zeleninou (9)
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 150g Morčacie prsia plnené oštiepkom, zemiakový gratin a špenátový krém (3,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 2: 180g Hovädzí guláš s parenou knedľou (1,3,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 3 FIT: 300g Cviklový šalát so šošovicou, kôprovým olejom a fetou (7)
  • DEZERT: 100g Hruškový koláč s mliečnou čokoládou (1,3,7)

PIATOK 17.1.

  • PREDJEDLO: 80g Tuniakový šalátik s vajíčkom (3,4)
  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Hráškový krém s cesnakovými krutónmi (1,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 150g Lososový špíz s baby zemiakmi, cuketou a holandskou omáčkou (3,4,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 2: 200g Králičie stehno na kyslo s maslovými haluškami (1,3,7,9)
  • HLAVNÉ JEDLO 3 FIT: 300g Pečená zelenina s enciánom a bazalkovým pestom (7,8)
  • DEZERT: 100g Kokosový rez s banánom a čokoládou (1,3,7)

Jedlá v našom obedovom menu môžu obsahovať niektoré z nasledujúcich alergénov, ktoré sú uvedené podľa skupín pri každom názve jedla.
1.obilniny obsahujúce lepok, 2.kôrovce a výrobky z nich, 3.vajcia a výrobky z nich, 4.ryby a výrobky z nich, 5.arašidy a výrobky z nich, 6.sójové zrná a výrobky z nich, 7.mlieko a výrobky z neho, 8.orechy, (všetky druhy orechov), 9.zeler a výrobky z neho, 10.horčica a výrobky z nej, 11.sezamové semená a výrobky z nich, 12.oxid siričitý a siričitany, 13.vlčí bôb a výrobky z neho,14.mäkkýše a výrobky z nich.

Fotogaléria: Pre gurmánov