Biznis menuBiznis menuBiznis menuBiznis menuBiznis menu

Biznis obedové menu Nitra - Reštaurácia ROUGE - Hotel MIKADO

2020/30 Obedové menu Nitra MIKADO

2020/30 Obedové menu Nitra MIKADO

obedové menu v Hoteli MIKADO na 30. týždeň (20 - 26.7. 2020)

PONDELOK 20.7.

  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Paprikový krém s créme fraiche () 
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 150g Kuracie prsia s parmskou šunkou a šalviou na cuketovom rizote (7) 
  • HLAVNÉ JEDLO 2 FIT:300g Pohánka s pečenou mrkvou, karfiolom a baby špenátom ()
  • DEZERT: 100g Čokoládová zmrzlina s banánom (3,7) 

UTOROK 21.7.

  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Zeleninový boršč (9)
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 200g Mletý rezeň so syrom, zemiaková kaša a uhorkový šalát (3,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 2 FIT:300g Cícerový šalát s hlivou, uhorkou a slnečnicovými semiačkami ()
  • DEZERT: 100g Marhuľové knedličky s tvarohom a prepusteným maslom (1,3,7)

STREDA 22.7.

  • Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Zemiaková polievka s vajíčkom a kôprom (3,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 150g Ragú z bravčovej panenskej s kuriatkami na smotane a žemľová knedľa (1,3,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 2 FIT:300g Cuketové placky s rajčinovou omáčkou, gorgonzolou a rukolou (3,7)
  • DEZERT: 100g Orechové palacinky s čokoládou a šľahačkou (1,3,7,8)

ŠTVRTOK 23.7.

  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Cibuľová polievka so syrovým toastom (1,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 180g Jeleň na kyslo s koreňovou zeleninou a halušky (1,3,7,9,10)
  • HLAVNÉ JEDLO 2 FIT:300g Grilovaná brokolica a kukurica s beluga šošovicou a kalerábové pyré (7)
  • DEZERT: 100g Makovo-jablkový závin (1,3,7)

PIATOK 24.7.

  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Chladené gazpacho ()
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 300g Špagety s pancettou, žĺtkom a parmezánom (1,3,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 2 FIT:200g Rybacie placky s uhorkovo- avokádovým šalátom a jogurtom (3,4,7)
  • DEZERT: 100g Broskyne zapekané amaretti penou (1,3,7,8)

Jedlá v našom obedovom menu môžu obsahovať niektoré z nasledujúcich alergénov, ktoré sú uvedené podľa skupín pri každom názve jedla.
1.obilniny obsahujúce lepok, 2.kôrovce a výrobky z nich, 3.vajcia a výrobky z nich, 4.ryby a výrobky z nich, 5.arašidy a výrobky z nich, 6.sójové zrná a výrobky z nich, 7.mlieko a výrobky z neho, 8.orechy, (všetky druhy orechov), 9.zeler a výrobky z neho, 10.horčica a výrobky z nej, 11.sezamové semená a výrobky z nich, 12.oxid siričitý a siričitany, 13.vlčí bôb a výrobky z neho,14.mäkkýše a výrobky z nich.

Fotogaléria: Pre gurmánov