obedové menu v Hoteli MIKADO na 30. týždeň (20 - 26.7. 2020)
PONDELOK 20.7.
- POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
- POLIEVKA 2: 250ml Paprikový krém s créme fraiche ()
- HLAVNÉ JEDLO 1: 150g Kuracie prsia s parmskou šunkou a šalviou na cuketovom rizote (7)
- HLAVNÉ JEDLO 2 FIT:300g Pohánka s pečenou mrkvou, karfiolom a baby špenátom ()
- DEZERT: 100g Čokoládová zmrzlina s banánom (3,7)
UTOROK 21.7.
- POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
- POLIEVKA 2: 250ml Zeleninový boršč (9)
- HLAVNÉ JEDLO 1: 200g Mletý rezeň so syrom, zemiaková kaša a uhorkový šalát (3,7)
- HLAVNÉ JEDLO 2 FIT:300g Cícerový šalát s hlivou, uhorkou a slnečnicovými semiačkami ()
- DEZERT: 100g Marhuľové knedličky s tvarohom a prepusteným maslom (1,3,7)
STREDA 22.7.
Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9) - POLIEVKA 2: 250ml Zemiaková polievka s vajíčkom a kôprom (3,7)
- HLAVNÉ JEDLO 1: 150g Ragú z bravčovej panenskej s kuriatkami na smotane a žemľová knedľa (1,3,7)
- HLAVNÉ JEDLO 2 FIT:300g Cuketové placky s rajčinovou omáčkou, gorgonzolou a rukolou (3,7)
- DEZERT: 100g Orechové palacinky s čokoládou a šľahačkou (1,3,7,8)
ŠTVRTOK 23.7.
- POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
- POLIEVKA 2: 250ml Cibuľová polievka so syrovým toastom (1,7)
- HLAVNÉ JEDLO 1: 180g Jeleň na kyslo s koreňovou zeleninou a halušky (1,3,7,9,10)
- HLAVNÉ JEDLO 2 FIT:300g Grilovaná brokolica a kukurica s beluga šošovicou a kalerábové pyré (7)
- DEZERT: 100g Makovo-jablkový závin (1,3,7)
PIATOK 24.7.
- POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
- POLIEVKA 2: 250ml Chladené gazpacho ()
- HLAVNÉ JEDLO 1: 300g Špagety s pancettou, žĺtkom a parmezánom (1,3,7)
- HLAVNÉ JEDLO 2 FIT:200g Rybacie placky s uhorkovo- avokádovým šalátom a jogurtom (3,4,7)
- DEZERT: 100g Broskyne zapekané amaretti penou (1,3,7,8)