obedové menu v Hoteli MIKADO na 31. týždeň (27. - 31.7. 2020)
PONDELOK 27.7.
- POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
- POLIEVKA 2: 250ml Zemiakový krém so zeleninou a majoránkovým olejom (7,9)
- HLAVNÉ JEDLO 1: 150g Kuracie soté v zemiakovej placke so šalátom z mladej kapusty (1,3,7)
- HLAVNÉ JEDLO 2 FIT:300g Strukovinové ragú na červenom kari so zeleninou a jazmínovou ryžou (4,6)
- DEZERT: 100g Banánová zmrzlina so šľahačkou a čokoládou (3,7)
UTOROK 28.7.
- POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
- POLIEVKA 2: 250ml Frankfurtská polievka ()
- HLAVNÉ JEDLO 1: 180g Bravčové vo vlastnej šťave, tekvicový prívarok s vajíčkom a domáci ražný chlieb (1,3,7)
- HLAVNÉ JEDLO 2 FIT:300g Údené tofu s kus- kusom a pečenou koreňovou zeleninou (1,6,9)
- DEZERT: 100g Veterník s bobuľovým ovocím (1,3,7)
STREDA 29.7.
Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9) - POLIEVKA 2: 250ml Karfiolová polievka s mrveničkou (1,3)
- HLAVNÉ JEDLO 1: 300g Teľacie rebierka BBQ s pečeným zemiakom cesnakovým dipom (7,10)
- HLAVNÉ JEDLO 2 FIT:300g Grilovaná polenta s hráškovým pyré, cherry rajčinami a syrom gorgonzola (7)
- DEZERT: 100g Tvarohové knedličky s černicami (1,3,7)
ŠTVRTOK 30.7.
- POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
- POLIEVKA 2: 250ml Šošovicová polievka s kuriatkami ()
- HLAVNÉ JEDLO 1: 180g Maďarský guláš s domácou parenou knedľou (1,3,7)
- HLAVNÉ JEDLO 2 FIT:300g Cícerové placky s cviklovým coleslaw šalátom (3,7)
- DEZERT: 100g Višňovo-kávová roláda (1,3,7)
PIATOK 31.7.
- POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
- POLIEVKA 2: 250ml Špenátový krém s vajíčkom (3,7)
- HLAVNÉ JEDLO 1: 200g Kuracia paella s krevetami a chorizom (2)
- HLAVNÉ JEDLO 2 FIT:300g Brokolicový koláč s cottage syrom a šalátom (1,3,7)
- DEZERT: 100g Pomarančová torta s pistáciami (1,3,7,8)