Biznis menuBiznis menuBiznis menuBiznis menuBiznis menu

Biznis obedové menu Nitra - Reštaurácia ROUGE - Hotel MIKADO

Business Obedové Menu v Nitre - pracovné dni od 11:00 do 14:00 hod.

Môžete si vybrať 1-chodové alebo 2-chodové obedové menu z ponuky: 2 polievky, 4 hlavné jedlá a dezert

2020/31 Obedové menu Nitra MIKADO

2020/31 Obedové menu Nitra MIKADO

obedové menu v Hoteli MIKADO na 31. týždeň (27. - 31.7. 2020)

PONDELOK 27.7.

  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Zemiakový krém so zeleninou a majoránkovým olejom (7,9) 
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 150g Kuracie soté v zemiakovej placke so šalátom z mladej kapusty (1,3,7) 
  • HLAVNÉ JEDLO 2 FIT:300g Strukovinové ragú na červenom kari so zeleninou a jazmínovou ryžou (4,6)
  • DEZERT: 100g Banánová zmrzlina so šľahačkou a čokoládou (3,7) 

UTOROK 28.7.

  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Frankfurtská polievka ()
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 180g Bravčové vo vlastnej šťave, tekvicový prívarok s vajíčkom a domáci ražný chlieb (1,3,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 2 FIT:300g Údené tofu s kus- kusom a pečenou koreňovou zeleninou (1,6,9)
  • DEZERT: 100g Veterník s bobuľovým ovocím (1,3,7)

STREDA 29.7.

  • Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Karfiolová polievka s mrveničkou (1,3)
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 300g Teľacie rebierka BBQ s pečeným zemiakom cesnakovým dipom (7,10)
  • HLAVNÉ JEDLO 2 FIT:300g Grilovaná polenta s hráškovým pyré, cherry rajčinami a syrom gorgonzola (7)
  • DEZERT: 100g Tvarohové knedličky s černicami (1,3,7)

ŠTVRTOK 30.7.

  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Šošovicová polievka s kuriatkami ()
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 180g Maďarský guláš s domácou parenou knedľou (1,3,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 2 FIT:300g Cícerové placky s cviklovým coleslaw šalátom (3,7)
  • DEZERT: 100g Višňovo-kávová roláda (1,3,7)

PIATOK 31.7.

  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Špenátový krém s vajíčkom (3,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 200g Kuracia paella s krevetami a chorizom (2)
  • HLAVNÉ JEDLO 2 FIT:300g Brokolicový koláč s cottage syrom a šalátom (1,3,7)
  • DEZERT: 100g Pomarančová torta s pistáciami (1,3,7,8)

Jedlá v našom obedovom menu môžu obsahovať niektoré z nasledujúcich alergénov, ktoré sú uvedené podľa skupín pri každom názve jedla.
1.obilniny obsahujúce lepok, 2.kôrovce a výrobky z nich, 3.vajcia a výrobky z nich, 4.ryby a výrobky z nich, 5.arašidy a výrobky z nich, 6.sójové zrná a výrobky z nich, 7.mlieko a výrobky z neho, 8.orechy, (všetky druhy orechov), 9.zeler a výrobky z neho, 10.horčica a výrobky z nej, 11.sezamové semená a výrobky z nich, 12.oxid siričitý a siričitany, 13.vlčí bôb a výrobky z neho,14.mäkkýše a výrobky z nich.

Fotogaléria: Pre gurmánov