Biznis menuBiznis menuBiznis menuBiznis menuBiznis menu

Biznis obedové menu Nitra - Reštaurácia ROUGE - Hotel MIKADO

Business obedové menu je z technických príčin pozastavené.

2020/32 Obedové menu Nitra MIKADO

2020/32 Obedové menu Nitra MIKADO

obedové menu v Hoteli MIKADO na 32. týždeň (3. - 7.8. 2020)

PONDELOK 3.8.

  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Krém z letnej tekvice s kôprom a vajíčkom (3,7) 
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 180g Teľacie varené so zeleninou, nové zemiaky s chrenom (9) 
  • HLAVNÉ JEDLO 2 FIT:300g Cuketový koláč so sušenými rajčinami a fetou (1,3,7)
  • DEZERT: 100g Pečené marhule so škoricovou mrveničkou a vanilkovou zmrzlinou (1,3,7) 

UTOROK 4.8.

  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Minestrone s bazalkovým pestom (7,9)
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 200g Sekaná s vajíčkom, zemiakovou kašou a uhorkovým šalátom (3,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 2 FIT:300g Grilované portobello s avokádom, baby špenátom a čili jogurtom (7)
  • DEZERT: 100g Malinový rez so šľahačkou (1,3,7)

STREDA 5.8.

  • Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Kalerábová polievka s hráškom ()
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 150g Bravčové karé sous vide s kuriatkovym ragú a haluškami (1,3,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 2 FIT:300g Pražené ryžové rezance so zeleninou a vajíčkom (2,3,4,6)
  • DEZERT: 100g Kokosová roláda s čokoládou (1,3,7)

ŠTVRTOK 6.8.

  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Zemiaková polievka so sušenými dubákmi ()
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 200g Pečený diviačik na pive s kapustnými strapačkami (1,3)
  • HLAVNÉ JEDLO 2 FIT:300g Cícerový šalát s rajčinami, olivami a pečenou mrkvou ()
  • DEZERT: 100g Jablkové pité s hrozienkovým krémom (1,3,7)

PIATOK 7.8.

  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Krém z medvedieho cesnaku so syrovým toastom (3,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 150g Treska v pivovom cestíčku s batátovými hranolkami, hráškom a tatárskou omáčkou (1,3,4,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 2 FIT:300g Pečený baklažán plnený rajčinovou penou s rukolou a tekvicové semiačka (7)
  • DEZERT: 100g Snehové pusinky s černicami a rakytníkovým krémom (3,7)

Jedlá v našom obedovom menu môžu obsahovať niektoré z nasledujúcich alergénov, ktoré sú uvedené podľa skupín pri každom názve jedla.
1.obilniny obsahujúce lepok, 2.kôrovce a výrobky z nich, 3.vajcia a výrobky z nich, 4.ryby a výrobky z nich, 5.arašidy a výrobky z nich, 6.sójové zrná a výrobky z nich, 7.mlieko a výrobky z neho, 8.orechy, (všetky druhy orechov), 9.zeler a výrobky z neho, 10.horčica a výrobky z nej, 11.sezamové semená a výrobky z nich, 12.oxid siričitý a siričitany, 13.vlčí bôb a výrobky z neho,14.mäkkýše a výrobky z nich.

Fotogaléria: Pre gurmánov