Biznis menuBiznis menuBiznis menuBiznis menuBiznis menu

Biznis obedové menu Nitra - Reštaurácia ROUGE - Hotel MIKADO

2020/33 Obedové menu Nitra MIKADO

2020/33 Obedové menu Nitra MIKADO

obedové menu v Hoteli MIKADO na 33. týždeň (10. - 14.8. 2020)

PONDELOK 10.8.

  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Kapustová polievka s rajčinou a koreňovou zeleninou (9) 
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 200g Kuracia roláda so špenátovou plnkou, dusená ryža a rajčinový šalát (1,3,7) 
  • HLAVNÉ JEDLO 2 FIT:300g Cibuľový koláč z ražnej múky s kyslou smotanou a listovým šalátom (1,3,7)
  • DEZERT: 100g Broskyne zapekané amaretti peno (3,7,8) 

UTOROK 11.8.

  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Cícerová polievka so stonkovým zelerom (9)
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 150g Černohorský rezeň s novými zemiakmi a uhorkový šalát (1,3,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 2 FIT:300g Pečená brokolica s cuketou, špenátom a dresing zo slnečnicových semiačok (7)
  • DEZERT: 100g Limetkový rez s černicami (1,3,7)

STREDA 12.8.

  • Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Zeleninový boršč s kyslou smotanou (7,9)
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 200g Morčacie stehno s chrenovou omáčkou a žemľovou knedľou (1,3,7,9,10)
  • HLAVNÉ JEDLO 2 FIT:300g Rajčinové rizoto s letnou zeleninou a parmezánom (7)
  • DEZERT: 100g Parené buchty s makom a maslom (1,3,7)

ŠTVRTOK 13.8.

  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Gulášová polievka ()
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 150g Kuracie prsia plnené oštiepkom na paprikových zemiakoch a šalát z mladej kapusty (7)
  • HLAVNÉ JEDLO 2 FIT:300g Krupoto s pečenou tekvicou a gorgonzolou (1,7)
  • DEZERT: 100g Vanilkový krémeš s čokoládou (1,3,7)

PIATOK 14.8.

  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Fazuľková polievka s vajíčkom (3,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 150g Filetovaná platesa so zeleninou a omáčkou z hnedého masla (3,4,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 2 FIT:300g Zapekané rigatoni so špenátom, rajčinami a mozzarellou (1,7)
  • DEZERT: 100g Slivkový koláč so škoricovou posýpkou (1,3,7)

Jedlá v našom obedovom menu môžu obsahovať niektoré z nasledujúcich alergénov, ktoré sú uvedené podľa skupín pri každom názve jedla.
1.obilniny obsahujúce lepok, 2.kôrovce a výrobky z nich, 3.vajcia a výrobky z nich, 4.ryby a výrobky z nich, 5.arašidy a výrobky z nich, 6.sójové zrná a výrobky z nich, 7.mlieko a výrobky z neho, 8.orechy, (všetky druhy orechov), 9.zeler a výrobky z neho, 10.horčica a výrobky z nej, 11.sezamové semená a výrobky z nich, 12.oxid siričitý a siričitany, 13.vlčí bôb a výrobky z neho,14.mäkkýše a výrobky z nich.

Fotogaléria: Pre gurmánov