Biznis menuBiznis menuBiznis menuBiznis menuBiznis menu

Biznis obedové menu Nitra - Reštaurácia ROUGE - Hotel MIKADO

Business Obedové Menu v Nitre - pracovné dni od 11:00 do 14:00 hod.

Môžete si vybrať 1-chodové alebo 2-chodové obedové menu z ponuky: 2 polievky, 4 hlavné jedlá a dezert

2020/34 Obedové menu Nitra MIKADO

2020/34 Obedové menu Nitra MIKADO

obedové menu v Hoteli MIKADO na 34. týždeň (17. - 21.8. 2020)

PONDELOK 17.8.

  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Polievka z letnej tekvice s kôprom a vajíčkom (3,7) 
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 180g Kuracia pečeň na cibuľke s dusenou ryžou a rajčinový šalát (1) 
  • HLAVNÉ JEDLO 2 FIT:300g Zeleninové placky s ľadovým šalátom a tzatziki (1,3,7)
  • DEZERT: 100g Pečené marhule so škoricovou mrveničkou a vanilkovou zmrzlinou (1,3,7) 

UTOROK 18.8.

  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Cibuľová polievka so syrovým toastom (1,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 250g Plnená paprika s rajčinovou omáčkou a petržlenové zemiaky (3)
  • HLAVNÉ JEDLO 2 FIT:300g Cuketový quiche s cottage syrom miešaným šalátom (1,3,7)
  • DEZERT: 100g Černicové želé s vanilkovým jogurtom (7)

STREDA 19.8.

  • Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Šošovicová polievka s kuriatkami ()
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 200g Korenené kuracie stehná s arašidovou ryžou a arabským šalátikom (5)
  • HLAVNÉ JEDLO 2 FIT:300g Šafránové rizoto s grilovanou letnou zeleninou (7)
  • DEZERT: 100g Mrkvový koláč s pomarančovým créme fraiche (1,3,7,8)

ŠTVRTOK 20.8.

  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Karfiolová polievka s krupicovými haluškami (1,3,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 200g Mletý rezeň so syrom, zemiakovo- dubákový prívarok a domáci ražný chlieb (1,3,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 2 FIT:300g Šalát s pečenou baby cviklou, špenátom a bryndzou (7)
  • DEZERT: 100g Karamelový veterník (1,3,7)

PIATOK 21.8.

  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Zeleninový krém s mascarpone (7,9)
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 150g Paprikáš zo sumčeka s tvarohovými haluškami (1,3,4,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 2 FIT:300g Pečená paprika plnená fetou a rajčinami s rukolovým šalátikom (7)
  • DEZERT: 100g Čučoriedková pena s mätovým sirupom (3,7)

Jedlá v našom obedovom menu môžu obsahovať niektoré z nasledujúcich alergénov, ktoré sú uvedené podľa skupín pri každom názve jedla.
1.obilniny obsahujúce lepok, 2.kôrovce a výrobky z nich, 3.vajcia a výrobky z nich, 4.ryby a výrobky z nich, 5.arašidy a výrobky z nich, 6.sójové zrná a výrobky z nich, 7.mlieko a výrobky z neho, 8.orechy, (všetky druhy orechov), 9.zeler a výrobky z neho, 10.horčica a výrobky z nej, 11.sezamové semená a výrobky z nich, 12.oxid siričitý a siričitany, 13.vlčí bôb a výrobky z neho,14.mäkkýše a výrobky z nich.

Fotogaléria: Pre gurmánov