Biznis menuBiznis menuBiznis menuBiznis menuBiznis menu

Biznis obedové menu Nitra - Reštaurácia ROUGE - Hotel MIKADO

Business obedové menu je z technických príčin pozastavené.

2020/35 Obedové menu Nitra MIKADO

2020/35 Obedové menu Nitra MIKADO

obedové menu v Hoteli MIKADO na 35. týždeň (24. - 28.8. 2020)

PONDELOK 24.8.

  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Fazuľová polievka so zeleninou (9) 
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 150g Morčací cordon bleu so zemiakovou kašou a uhorkovým šalátom (1,3,7) 
  • HLAVNÉ JEDLO 2 FIT:300g Cuketový koláč so sušenými rajčinami a fetou (1,3,7)
  • DEZERT: 100g Broskyne pečené v mede so škoricovým tvarohom (7) 

UTOROK 25.8.

  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Brokolicový krém s údeným pstruhom (4,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 150g Tandoori kuracie prsia s baby mozzarellou a listovým šalátom (7)
  • HLAVNÉ JEDLO 2 FIT:300g Vysmážaný karfiol s petržlenovými zemiakmi a tatárskou omáčkou (1,3,7)
  • DEZERT: 100g Malinový rez so šľahačkou (1,3,7)

STREDA 26.8.

  • Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Kalerábový krém s pažítkovým olejom (7)
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 150g Bravčové karé sous vide, s krémovým špenátom, restovanými zemiakmi a rajčinovým šalátom (7)
  • HLAVNÉ JEDLO 2 FIT:300g Cícerový šalát s rajčinami, olivami a pečenou mrkvou ()
  • DEZERT: 100g Kysnutý jablkovo-makový závin (1,3,7)

ŠTVRTOK 27.8.

  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Zemiaková polievka so šampiňónmi a kôprovým olejom (7)
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 170g Jeleň „na kyslo“ s maslovými haluškami (1,3,7,9)
  • HLAVNÉ JEDLO 2 FIT:300g Šľahaná feta s hráškovo-kukuricovým ragú a avokádom (7)
  • DEZERT: 100g Marhuľová bublanina s čokoládovou zmrzlinou (1,3,7)

PIATOK 28.8.

  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Hráškový krém s jogurtom (7)
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 150g Grilovaný losos so zeleninovým tianom (3,4,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 2 FIT:300g Špagety s cesnakom, cherry rajčinami a parmezánom (1,7)
  • DEZERT: 100g Čokoládový rez s limetkovým krémom (1,3,7)

Jedlá v našom obedovom menu môžu obsahovať niektoré z nasledujúcich alergénov, ktoré sú uvedené podľa skupín pri každom názve jedla.
1.obilniny obsahujúce lepok, 2.kôrovce a výrobky z nich, 3.vajcia a výrobky z nich, 4.ryby a výrobky z nich, 5.arašidy a výrobky z nich, 6.sójové zrná a výrobky z nich, 7.mlieko a výrobky z neho, 8.orechy, (všetky druhy orechov), 9.zeler a výrobky z neho, 10.horčica a výrobky z nej, 11.sezamové semená a výrobky z nich, 12.oxid siričitý a siričitany, 13.vlčí bôb a výrobky z neho,14.mäkkýše a výrobky z nich.

Fotogaléria: Pre gurmánov