Biznis menuBiznis menuBiznis menuBiznis menuBiznis menu

Biznis obedové menu Nitra - Reštaurácia ROUGE - Hotel MIKADO

Business obedové menu je z technických príčin pozastavené.

2020/37 Obedové menu Nitra MIKADO

2020/37 Obedové menu Nitra MIKADO

obedové menu v Hoteli MIKADO na 37. týždeň (7. - 11.9. 2020)

PONDELOK 7.9..

  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Zeleninová polievka s mrveničkou (1,3,9) 
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 240g Kuracie stehno pečené na sezónnej zelenine s baby zemiakmi () 
  • HLAVNÉ JEDLO 2 FIT:300g Pečená fazuľa s brokolicou, baby špenátom a jemným čili olejom ()
  • DEZERT: 100g Gaštanová pena s čokoládou (7) 

UTOROK 8.9.

  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Boršč s kyslou smotanou (7,9) 
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 150g Kuracia roládka plnená hubovou fašou, pečený zemiak a pažítkový jogurt (3,7) 
  • HLAVNÉ JEDLO 2 FIT:300g Šalát z beluga šošovice s karfiolom a grilovaným syrom (7)
  • DEZERT: 100g Malinová roláda s kokosom (1,3,7) 

STREDA 9.9.

  • Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Šošovicový krém s vajíčkom (3,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 200g Konfitované morčacie stehno so zemiakovo- chrenovou kašou a cviklovým šalátom (7)
  • HLAVNÉ JEDLO 2 FIT:300g Avokádo s kukuricou, fazuľovým pyré a listovým šalátom ()
  • DEZERT: 100g Pečené buchty plnené slivkovým lekvárom (1,3,7)

ŠTVRTOK 10.9.

  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Kelová polievka so sušenými dubákmi ()
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 200g Diviačik na pive s kapustnými strapačkami (1,3)
  • HLAVNÉ JEDLO 2 FIT:300g Pečená tekvica s bylinkovým cottage syrom a baby špenátom (7)
  • DEZERT: 100g Slivkový koláč s vanilkovou zmrzlinou (1,3,7)

PIATOK 11.9.

  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Karfiolový krém s jemne pikantnou strúhankou (1,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 150g Vysmážaná treska so zemiakovým šalátom (1,3,4,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 2 FIT:300g Celozrnné penne so zeleninovým ragú, rajčinami a mozzarellou (1,7,9)
  • DEZERT: 100g Doboška (1,3,7)

Jedlá v našom obedovom menu môžu obsahovať niektoré z nasledujúcich alergénov, ktoré sú uvedené podľa skupín pri každom názve jedla.
1.obilniny obsahujúce lepok, 2.kôrovce a výrobky z nich, 3.vajcia a výrobky z nich, 4.ryby a výrobky z nich, 5.arašidy a výrobky z nich, 6.sójové zrná a výrobky z nich, 7.mlieko a výrobky z neho, 8.orechy, (všetky druhy orechov), 9.zeler a výrobky z neho, 10.horčica a výrobky z nej, 11.sezamové semená a výrobky z nich, 12.oxid siričitý a siričitany, 13.vlčí bôb a výrobky z neho,14.mäkkýše a výrobky z nich.

Fotogaléria: Pre gurmánov