Biznis menuBiznis menuBiznis menuBiznis menuBiznis menu

Biznis obedové menu Nitra - Reštaurácia ROUGE - Hotel MIKADO

Business Obedové Menu v Nitre - pracovné dni od 11:00 do 14:00 hod.

Môžete si vybrať 1-chodové alebo 2-chodové obedové menu z ponuky: 2 polievky, 4 hlavné jedlá a dezert

2020/38 Obedové menu Nitra MIKADO

2020/38 Obedové menu Nitra MIKADO

obedové menu v Hoteli MIKADO na 38. týždeň (14. - 18.9. 2020)

PONDELOK 14.9.

  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Zemiaková polievka so šampiňónmi a vajíčkom (3,7) 
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 250g Pečené kura s pečienkovou plnkou, dusená ryža a rajčinový šalát (1,3,7) 
  • HLAVNÉ JEDLO 2 FIT:300g Celozrnné penne s cuketou, baklažánom, cherry rajčinami a mozzarellou (1,3,7)
  • DEZERT: 100g Hruškový koláč s karamelom (1,3,7) 

UTOROK 15.9. - štátny sviatok

STREDA 16.9.

  • Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Karfiolová polievka s hráškom ()
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 150g Bravčový „černohor“ so zemiakovou kašou a uhorkovým šalátom (1,3,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 2 FIT:300g Tekvicový koláč s fetou, poľníčkom a semiačkami (1,3,7)
  • DEZERT: 100g Cisársky trhanec s jablkovým pyré (1,3,7)

ŠTVRTOK 17.9.

  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Fazuľová polievka s údeným mäsom (9)
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 200g Divinový guláš so žemľovou knedľou a smaženou cibuľkou (1,3,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 2 FIT:300g Grilovaný halloumi syr s brokolicovým pyré a pestom so sušených rajčín (7)
  • DEZERT: 100g Gaštanová roláda s čokoládou a šľahačkou (1,3,7)

PIATOK 18.9.

  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Cícerová polievka s koreňovou zeleninou (9)
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 150g Pstruh lososovitý s dusenou zeleninou a holandskou omáčkou (3,4,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 2 FIT:300g Šalát s pečenou paprikou, bulgurom a grilovaným tofu (1,6)
  • DEZERT: 100g Banánová pena s mliečnou čokoládou (7)

Jedlá v našom obedovom menu môžu obsahovať niektoré z nasledujúcich alergénov, ktoré sú uvedené podľa skupín pri každom názve jedla.
1.obilniny obsahujúce lepok, 2.kôrovce a výrobky z nich, 3.vajcia a výrobky z nich, 4.ryby a výrobky z nich, 5.arašidy a výrobky z nich, 6.sójové zrná a výrobky z nich, 7.mlieko a výrobky z neho, 8.orechy, (všetky druhy orechov), 9.zeler a výrobky z neho, 10.horčica a výrobky z nej, 11.sezamové semená a výrobky z nich, 12.oxid siričitý a siričitany, 13.vlčí bôb a výrobky z neho,14.mäkkýše a výrobky z nich.

Fotogaléria: Pre gurmánov