obedové menu v Hoteli MIKADO na 38. týždeň (14. - 18.9. 2020)
PONDELOK 14.9.
- POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
- POLIEVKA 2: 250ml Zemiaková polievka so šampiňónmi a vajíčkom (3,7)
- HLAVNÉ JEDLO 1: 250g Pečené kura s pečienkovou plnkou, dusená ryža a rajčinový šalát (1,3,7)
- HLAVNÉ JEDLO 2 FIT:300g Celozrnné penne s cuketou, baklažánom, cherry rajčinami a mozzarellou (1,3,7)
- DEZERT: 100g Hruškový koláč s karamelom (1,3,7)
UTOROK 15.9. - štátny sviatok
STREDA 16.9.
Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9) - POLIEVKA 2: 250ml Karfiolová polievka s hráškom ()
- HLAVNÉ JEDLO 1: 150g Bravčový „černohor“ so zemiakovou kašou a uhorkovým šalátom (1,3,7)
- HLAVNÉ JEDLO 2 FIT:300g Tekvicový koláč s fetou, poľníčkom a semiačkami (1,3,7)
- DEZERT: 100g Cisársky trhanec s jablkovým pyré (1,3,7)
ŠTVRTOK 17.9.
- POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
- POLIEVKA 2: 250ml Fazuľová polievka s údeným mäsom (9)
- HLAVNÉ JEDLO 1: 200g Divinový guláš so žemľovou knedľou a smaženou cibuľkou (1,3,7)
- HLAVNÉ JEDLO 2 FIT:300g Grilovaný halloumi syr s brokolicovým pyré a pestom so sušených rajčín (7)
- DEZERT: 100g Gaštanová roláda s čokoládou a šľahačkou (1,3,7)
PIATOK 18.9.
- POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
- POLIEVKA 2: 250ml Cícerová polievka s koreňovou zeleninou (9)
- HLAVNÉ JEDLO 1: 150g Pstruh lososovitý s dusenou zeleninou a holandskou omáčkou (3,4,7)
- HLAVNÉ JEDLO 2 FIT:300g Šalát s pečenou paprikou, bulgurom a grilovaným tofu (1,6)
- DEZERT: 100g Banánová pena s mliečnou čokoládou (7)