Biznis menuBiznis menuBiznis menuBiznis menuBiznis menu

Biznis obedové menu Nitra - Reštaurácia ROUGE - Hotel MIKADO

Business obedové menu je z technických príčin pozastavené.

2020/39 Obedové menu Nitra MIKADO

2020/39 Obedové menu Nitra MIKADO

obedové menu v Hoteli MIKADO na 39. týždeň (21. - 25.9. 2020)

PONDELOK 21.9.

  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Šošovicová polievka so sušenými dubákmi (7) 
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 200g Vysmážané kura so zemiakovo-cibuľovým šalátom (1,3,7) 
  • HLAVNÉ JEDLO 2 FIT:300g Grilovaná kukurica na listovom šaláte so cherry rajčinami a guacamole (7)
  • DEZERT: 100g Gaštanový veterník s čokoládou (1,3,7) 

UTOROK 22.9.

  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Kapustová polievka so zeleninou (9) 
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 170g Dusené teľacie s chrenovou omáčkou a parenou knedľou (1,3,7,9,10) 
  • HLAVNÉ JEDLO 2 FIT:300g Strukovinové ragú s jogurtom a naturálnou ryžou (7,9)
  • DEZERT: 100g Karamelovo- orechová roláda (1,3,7,8) 

STREDA 23.9.

  • Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Hydinový krém so zeleninou (1,7,9)
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 150g Kuracie prsia s jablkom a enciánom na zemiakovej kaši (7)
  • HLAVNÉ JEDLO 2 FIT:300g Zeleninové krupoto s grilovaným enciánom (1,7)
  • DEZERT: 100g Ryžový nákyp so slivkami a škoricou (3,7)

ŠTVRTOK 24.9.

  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Hrachová polievka s klobáskou ()
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 180g Hovädzia roštenka na červenom víne s tarhoňou a kapustovým šalátom (1,9)
  • HLAVNÉ JEDLO 2 FIT:300g Miešaný šalát s bulgurom, cícerom a pečeným karfiolom (1)
  • DEZERT: 100g Jablkové pité s čokoládovou zmrzlinou (1,3,7)

PIATOK 25.9.

  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Fazuľkový krém s vajíčkom (3,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 150g Morčacie prsia v parmezánovom cestíčku, linguini so cherry rajčinami, maslom a šalviou (1,3,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 2 FIT:150g Filetovaný pstruh na listovom šaláte s pečenou cviklou a chrenovým vinagretom (4)
  • DEZERT: 100g Limetková torta s malinami (1,7)

Jedlá v našom obedovom menu môžu obsahovať niektoré z nasledujúcich alergénov, ktoré sú uvedené podľa skupín pri každom názve jedla.
1.obilniny obsahujúce lepok, 2.kôrovce a výrobky z nich, 3.vajcia a výrobky z nich, 4.ryby a výrobky z nich, 5.arašidy a výrobky z nich, 6.sójové zrná a výrobky z nich, 7.mlieko a výrobky z neho, 8.orechy, (všetky druhy orechov), 9.zeler a výrobky z neho, 10.horčica a výrobky z nej, 11.sezamové semená a výrobky z nich, 12.oxid siričitý a siričitany, 13.vlčí bôb a výrobky z neho,14.mäkkýše a výrobky z nich.

Fotogaléria: Pre gurmánov