obedové menu v Hoteli MIKADO na 39. týždeň (21. - 25.9. 2020)
PONDELOK 21.9.
- POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
- POLIEVKA 2: 250ml Šošovicová polievka so sušenými dubákmi (7)
- HLAVNÉ JEDLO 1: 200g Vysmážané kura so zemiakovo-cibuľovým šalátom (1,3,7)
- HLAVNÉ JEDLO 2 FIT:300g Grilovaná kukurica na listovom šaláte so cherry rajčinami a guacamole (7)
- DEZERT: 100g Gaštanový veterník s čokoládou (1,3,7)
UTOROK 22.9.
- POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
- POLIEVKA 2: 250ml Kapustová polievka so zeleninou (9)
- HLAVNÉ JEDLO 1: 170g Dusené teľacie s chrenovou omáčkou a parenou knedľou (1,3,7,9,10)
- HLAVNÉ JEDLO 2 FIT:300g Strukovinové ragú s jogurtom a naturálnou ryžou (7,9)
- DEZERT: 100g Karamelovo- orechová roláda (1,3,7,8)
STREDA 23.9.
Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9) - POLIEVKA 2: 250ml Hydinový krém so zeleninou (1,7,9)
- HLAVNÉ JEDLO 1: 150g Kuracie prsia s jablkom a enciánom na zemiakovej kaši (7)
- HLAVNÉ JEDLO 2 FIT:300g Zeleninové krupoto s grilovaným enciánom (1,7)
- DEZERT: 100g Ryžový nákyp so slivkami a škoricou (3,7)
ŠTVRTOK 24.9.
- POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
- POLIEVKA 2: 250ml Hrachová polievka s klobáskou ()
- HLAVNÉ JEDLO 1: 180g Hovädzia roštenka na červenom víne s tarhoňou a kapustovým šalátom (1,9)
- HLAVNÉ JEDLO 2 FIT:300g Miešaný šalát s bulgurom, cícerom a pečeným karfiolom (1)
- DEZERT: 100g Jablkové pité s čokoládovou zmrzlinou (1,3,7)
PIATOK 25.9.
- POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
- POLIEVKA 2: 250ml Fazuľkový krém s vajíčkom (3,7)
- HLAVNÉ JEDLO 1: 150g Morčacie prsia v parmezánovom cestíčku, linguini so cherry rajčinami, maslom a šalviou (1,3,7)
- HLAVNÉ JEDLO 2 FIT:150g Filetovaný pstruh na listovom šaláte s pečenou cviklou a chrenovým vinagretom (4)
- DEZERT: 100g Limetková torta s malinami (1,7)