Biznis menuBiznis menuBiznis menuBiznis menuBiznis menu

Biznis obedové menu Nitra - Reštaurácia ROUGE - Hotel MIKADO

2020/40 Obedové menu Nitra MIKADO

2020/40 Obedové menu Nitra MIKADO

obedové menu v Hoteli MIKADO na 40. týždeň (28.9. - 2.10. 2020)

PONDELOK 28.9.

  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Zemiaková polievka so šampiňónmi, vajíčkom a kôprom (3,7) 
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 150g Kurací „černohor“ s petržlenovými zemiakmi a rajčinovým šalátom (1,3,7) 
  • HLAVNÉ JEDLO 2 FIT:300g Celozrnné penne s pečenou tekvicou a gorgonzolou (1,7)
  • DEZERT: 100g Škoricové „Churos“ s horúcou čokoládou (1,3,7) 

UTOROK 29.9.

  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Cícerová polievka s mangoldom () 
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 150g Morčacia roládka plnená hubovou fašou, pečený zemiak a cesnakový dip (3,7) 
  • HLAVNÉ JEDLO 2 FIT:300g Placky z červenej šošovice s cviklou, listovým šalátom a sezamovým dressingom (3,11)
  • DEZERT: 100g Pena z mliečnej čokolády s hruškou (3,7) 

STREDA 30.9.

  • Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Zeleninová polievka s mrveničkou (1,3,9)
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 180g Bravčové karé sous vide s hubovým ragú a haluškami (1,3,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 2 FIT:300g Pečená sezónna zelenina s fetou a bazalkovým pestom (7,8)
  • DEZERT: 100g Jablkovo-tvarohová žemľovka s čokoládou (1,3,7)

ŠTVRTOK 1.10.

  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Kelová polievka s párkom ()
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 200g Bravčová sekaná s vajíčkom, prívarok z červenej šošovice a domáci zemiakový chlieb (1,3,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 2 FIT:300g Kus-kus s pečenou mrkvou, tofu a bielym jogurtom (1,6,7)
  • DEZERT: 100g Makovo-višňový závin (1,3,7)

PIATOK 2.10.

  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Karfiolový krém s pažítkou (7)
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 150g Grilovaný losos na šaláte s avokádom a kukuricou (4)
  • HLAVNÉ JEDLO 2 FIT: 300g Vysmážaný karfiol s petržlenovými zemiakmi a uhorkovým šalátom (1,3,7)
  • DEZERT: 100g Čokoládový perník  (1,3,7,8)

Jedlá v našom obedovom menu môžu obsahovať niektoré z nasledujúcich alergénov, ktoré sú uvedené podľa skupín pri každom názve jedla.
1.obilniny obsahujúce lepok, 2.kôrovce a výrobky z nich, 3.vajcia a výrobky z nich, 4.ryby a výrobky z nich, 5.arašidy a výrobky z nich, 6.sójové zrná a výrobky z nich, 7.mlieko a výrobky z neho, 8.orechy, (všetky druhy orechov), 9.zeler a výrobky z neho, 10.horčica a výrobky z nej, 11.sezamové semená a výrobky z nich, 12.oxid siričitý a siričitany, 13.vlčí bôb a výrobky z neho,14.mäkkýše a výrobky z nich.

Fotogaléria: Pre gurmánov