Biznis menuBiznis menuBiznis menuBiznis menuBiznis menu

Biznis obedové menu Nitra - Reštaurácia ROUGE - Hotel MIKADO

2020/41 Obedové menu Nitra MIKADO

2020/41 Obedové menu Nitra MIKADO

obedové menu v Hoteli MIKADO na 41. týždeň (5.10. - 9.10. 2020)

PONDELOK 5.10.

  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Fazuľová (mliečna) polievka (7) 
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 180g Marinovaná bravčová kotleta so zemiakovou kašou a rajčinovým šalátom (7) 
  • HLAVNÉ JEDLO 2 FIT: 300g Zeleninové krupoto s marinovaným tofu (1,6)
  • DEZERT: 100g Orechová roláda (1,3,7,8) 

UTOROK 6.10.

  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Syrový krém s opečenou bagetou (1,7) 
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 150g Morčacie prsia sous vide s tekvicovým rizotom (7) 
  • HLAVNÉ JEDLO 2 FIT: 300g Grilovaný syr s pečenou cviklou a cícerovým pyré (7)
  • DEZERT: 100g Hruškový koláč s karamelom (1,3,7) 

STREDA 7.10.

  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Cibuľová polievka so syrovým toastom (1,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 300g Bolonské lasagne s parmezánom (1,7,9)
  • HLAVNÉ JEDLO 2 FIT: 300g Šalát z pečenej tekvice s bylinkovým cottage syrom (7)
  • DEZERT: 100g Marhuľová panna cotta s amaretti keksíkom (1,7,8)

ŠTVRTOK 8.10.

  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Šošovicová polievka s údeným mäsom ()
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 170g Jelenie ragú na kyslo s parenou knedľou (1,3,7,9)
  • HLAVNÉ JEDLO 2 FIT: 300g Strukovinový šalát s bryndzou (7)
  • DEZERT: 100g Tvarohové knedličky s jablkom a slivkou (1,3,7)

PIATOK 9.10.

  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Rajčinová polievka s bazalkovým pestom (7,9)
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 150g Kuracie prsia v parmezánovom cestíčku, zemiaková kaša a uhorkový šalát (4)
  • HLAVNÉ JEDLO 2 FIT: 150g Sumček s cviklovým pyré a grilovanou brokolicou (1,3,7)
  • DEZERT: 100g Banánový koláč s javorovým sirupom a orieškami  (1,3,7,8)

Jedlá v našom obedovom menu môžu obsahovať niektoré z nasledujúcich alergénov, ktoré sú uvedené podľa skupín pri každom názve jedla.
1.obilniny obsahujúce lepok, 2.kôrovce a výrobky z nich, 3.vajcia a výrobky z nich, 4.ryby a výrobky z nich, 5.arašidy a výrobky z nich, 6.sójové zrná a výrobky z nich, 7.mlieko a výrobky z neho, 8.orechy, (všetky druhy orechov), 9.zeler a výrobky z neho, 10.horčica a výrobky z nej, 11.sezamové semená a výrobky z nich, 12.oxid siričitý a siričitany, 13.vlčí bôb a výrobky z neho,14.mäkkýše a výrobky z nich.

Fotogaléria: Pre gurmánov