obedové menu v Hoteli MIKADO na 41. týždeň (5.10. - 9.10. 2020)
PONDELOK 5.10.
- POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
- POLIEVKA 2: 250ml Fazuľová (mliečna) polievka (7)
- HLAVNÉ JEDLO 1: 180g Marinovaná bravčová kotleta so zemiakovou kašou a rajčinovým šalátom (7)
- HLAVNÉ JEDLO 2 FIT: 300g Zeleninové krupoto s marinovaným tofu (1,6)
- DEZERT: 100g Orechová roláda (1,3,7,8)
UTOROK 6.10.
- POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
- POLIEVKA 2: 250ml Syrový krém s opečenou bagetou (1,7)
- HLAVNÉ JEDLO 1: 150g Morčacie prsia sous vide s tekvicovým rizotom (7)
- HLAVNÉ JEDLO 2 FIT: 300g Grilovaný syr s pečenou cviklou a cícerovým pyré (7)
- DEZERT: 100g Hruškový koláč s karamelom (1,3,7)
STREDA 7.10.
- POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
- POLIEVKA 2: 250ml Cibuľová polievka so syrovým toastom (1,7)
- HLAVNÉ JEDLO 1: 300g Bolonské lasagne s parmezánom (1,7,9)
- HLAVNÉ JEDLO 2 FIT: 300g Šalát z pečenej tekvice s bylinkovým cottage syrom (7)
- DEZERT: 100g Marhuľová panna cotta s amaretti keksíkom (1,7,8)
ŠTVRTOK 8.10.
- POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
- POLIEVKA 2: 250ml Šošovicová polievka s údeným mäsom ()
- HLAVNÉ JEDLO 1: 170g Jelenie ragú na kyslo s parenou knedľou (1,3,7,9)
- HLAVNÉ JEDLO 2 FIT: 300g Strukovinový šalát s bryndzou (7)
- DEZERT: 100g Tvarohové knedličky s jablkom a slivkou (1,3,7)
PIATOK 9.10.
- POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
- POLIEVKA 2: 250ml Rajčinová polievka s bazalkovým pestom (7,9)
- HLAVNÉ JEDLO 1: 150g Kuracie prsia v parmezánovom cestíčku, zemiaková kaša a uhorkový šalát (4)
- HLAVNÉ JEDLO 2 FIT: 150g Sumček s cviklovým pyré a grilovanou brokolicou (1,3,7)
- DEZERT: 100g Banánový koláč s javorovým sirupom a orieškami (1,3,7,8)