Biznis menuBiznis menuBiznis menuBiznis menuBiznis menu

Biznis obedové menu Nitra - Reštaurácia ROUGE - Hotel MIKADO

Business obedové menu je z technických príčin pozastavené.

2020/42 Obedové menu Nitra MIKADO

2020/42 Obedové menu Nitra MIKADO

obedové menu v Hoteli MIKADO na 42. týždeň (12.10. - 16.10. 2020)

PONDELOK 12.10.

  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Zemiaková polievka so slaninou a majoránkovým olejom (7) 
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 150g Kuracie prsia na hubovom ragú so zemiakovými gnocchi (1,7) 
  • HLAVNÉ JEDLO 2 FIT: 300g Pečená sezónna zelenina s mozzarellou a rajčinovým pestom (7)
  • DEZERT: 100g Jablkové pité s čokoládovou zmrzlinou (1,3,7) 

UTOROK 13.10.

  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Gulášová polievka () 
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 250g Teľacie BBQ rebierka s pečeným zemiakom a pažítkovým dipom (7,10) 
  • HLAVNÉ JEDLO 2 FIT: 300g Miešaný šalát s bulgurom, cícerom a pečeným karfiolom (1)
  • DEZERT: 100g Gaštanový krémeš (1,3,7) 

STREDA 14.10.

  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Hŕstková polievka (1,9)
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 170g Jeleň na smotane s brusnicami a žemľovou knedľou (1,3,7,9,10)
  • HLAVNÉ JEDLO 2 FIT: 300g Encián s cviklovým pyré a pečenou brokolicou (7)
  • DEZERT: 100g Ryžový nákyp so slivkami a škoricou (3,7)

ŠTVRTOK 15.10.

  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Hráškoý krém s créme fraiche (7)
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 150g Grilované morčacie prsia so špagetami „carbonara“ (1,3,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 2 FIT: 300g Tekvicové placky s listovým šalátom a dressing z modrého syra (3,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 3: 150g Kurací rezeň so zemiakovo-cibuľovým šalátom (1,3) 
  • HLAVNÉ JEDLO 4: 250g Kotlíkový divinový guláš s pečivom (1) 
  • DEZERT: 100g K 2chodovému menu, koláčik alebo káva zadarmo () 

PIATOK 16.10.

  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Špenátová polievka s vajíčkom (3,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 200g Rybací koláč zapekaný zemiakovou kašou a miešaný šalát (3,4,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 2 FIT: 300g Strukovinové ragú s grilovaným halloumi syrom (7)
  • HLAVNÉ JEDLO 3: 150g Kurací rezeň so zemiakovo-cibuľovým šalátom (1,3) 
  • HLAVNÉ JEDLO 4: 250g Kotlíkový divinový guláš s pečivom (1) 
  • DEZERT: 100g K 2chodovému menu, koláčik alebo káva zadarmo () 

Jedlá v našom obedovom menu môžu obsahovať niektoré z nasledujúcich alergénov, ktoré sú uvedené podľa skupín pri každom názve jedla.
1.obilniny obsahujúce lepok, 2.kôrovce a výrobky z nich, 3.vajcia a výrobky z nich, 4.ryby a výrobky z nich, 5.arašidy a výrobky z nich, 6.sójové zrná a výrobky z nich, 7.mlieko a výrobky z neho, 8.orechy, (všetky druhy orechov), 9.zeler a výrobky z neho, 10.horčica a výrobky z nej, 11.sezamové semená a výrobky z nich, 12.oxid siričitý a siričitany, 13.vlčí bôb a výrobky z neho,14.mäkkýše a výrobky z nich.

Fotogaléria: Pre gurmánov