obedové menu v Hoteli MIKADO na 42. týždeň (12.10. - 16.10. 2020)
PONDELOK 12.10.
- POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
- POLIEVKA 2: 250ml Zemiaková polievka so slaninou a majoránkovým olejom (7)
- HLAVNÉ JEDLO 1: 150g Kuracie prsia na hubovom ragú so zemiakovými gnocchi (1,7)
- HLAVNÉ JEDLO 2 FIT: 300g Pečená sezónna zelenina s mozzarellou a rajčinovým pestom (7)
- DEZERT: 100g Jablkové pité s čokoládovou zmrzlinou (1,3,7)
UTOROK 13.10.
- POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
- POLIEVKA 2: 250ml Gulášová polievka ()
- HLAVNÉ JEDLO 1: 250g Teľacie BBQ rebierka s pečeným zemiakom a pažítkovým dipom (7,10)
- HLAVNÉ JEDLO 2 FIT: 300g Miešaný šalát s bulgurom, cícerom a pečeným karfiolom (1)
- DEZERT: 100g Gaštanový krémeš (1,3,7)
STREDA 14.10.
- POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
- POLIEVKA 2: 250ml Hŕstková polievka (1,9)
- HLAVNÉ JEDLO 1: 170g Jeleň na smotane s brusnicami a žemľovou knedľou (1,3,7,9,10)
- HLAVNÉ JEDLO 2 FIT: 300g Encián s cviklovým pyré a pečenou brokolicou (7)
- DEZERT: 100g Ryžový nákyp so slivkami a škoricou (3,7)
ŠTVRTOK 15.10.
- POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
- POLIEVKA 2: 250ml Hráškoý krém s créme fraiche (7)
- HLAVNÉ JEDLO 1: 150g Grilované morčacie prsia so špagetami „carbonara“ (1,3,7)
- HLAVNÉ JEDLO 2 FIT: 300g Tekvicové placky s listovým šalátom a dressing z modrého syra (3,7)
- HLAVNÉ JEDLO 3: 150g Kurací rezeň so zemiakovo-cibuľovým šalátom (1,3)
- HLAVNÉ JEDLO 4: 250g Kotlíkový divinový guláš s pečivom (1)
- DEZERT: 100g K 2chodovému menu, koláčik alebo káva zadarmo ()
PIATOK 16.10.
- POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
- POLIEVKA 2: 250ml Špenátová polievka s vajíčkom (3,7)
- HLAVNÉ JEDLO 1: 200g Rybací koláč zapekaný zemiakovou kašou a miešaný šalát (3,4,7)
- HLAVNÉ JEDLO 2 FIT: 300g Strukovinové ragú s grilovaným halloumi syrom (7)
- HLAVNÉ JEDLO 3: 150g Kurací rezeň so zemiakovo-cibuľovým šalátom (1,3)
- HLAVNÉ JEDLO 4: 250g Kotlíkový divinový guláš s pečivom (1)
- DEZERT: 100g K 2chodovému menu, koláčik alebo káva zadarmo ()