Biznis menuBiznis menuBiznis menuBiznis menuBiznis menu

Biznis obedové menu Nitra - Reštaurácia ROUGE - Hotel MIKADO

2020/43 Obedové menu Nitra MIKADO

2020/43 Obedové menu Nitra MIKADO

obedové menu v Hoteli MIKADO na 43. týždeň (19.10. - 23.10. 2020)

PONDELOK 19.10.

  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Mrkvový krém s kyslou smotanou (7) 
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 250g Kuracie stehno pečené na sezónnej zelenine s baby zemiakmi () 
  • HLAVNÉ JEDLO 2 FIT: 300g Šošošvicové ragú s quinoou a rajčinami (6,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 3: 150g Trhané kačacie mäso v zemiakovej žemli s červenou kapustou (1,3,7) 
  • HLAVNÉ JEDLO 4: 150g Kurací rezeň so zemiakovým pyré a uhorkovým šalátom (1,3,7) 
  • DEZERT: 100g K 2chodovému menu, koláčik alebo káva zadarmo () 

UTOROK 20.10.

  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Fazuľová polievka s údeným mäsom (9) 
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 170g Dusené teľacie s chrenovou omáčkou a parenou knedľou (1,3,7,9) 
  • HLAVNÉ JEDLO 2 FIT: 300g Bulgur s cícerom, modrým syrom a pečeným karfiolom (7)
  • HLAVNÉ JEDLO 3: 150g Trhané kačacie mäso v zemiakovej žemli s červenou kapustou (1,3,7) 
  • HLAVNÉ JEDLO 4: 150g Kurací rezeň so zemiakovým pyré a uhorkovým šalátom (1,3,7) 
  • DEZERT: 100g K 2chodovému menu, koláčik alebo káva zadarmo () 

STREDA 21.10.

  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Cesnaková polievka s opečeným chlebom a syrom (1,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 150g Kurací „tiszai“ v zemiakovej placke s kyslou uhorkou (1,3,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 2 FIT: 300g Placky z červenej šošovice s cviklou, listovým šalátom a sezamovým dressingom (3,11)
  • HLAVNÉ JEDLO 3: 150g Trhané kačacie mäso v zemiakovej žemli s červenou kapustou (1,3,7) 
  • HLAVNÉ JEDLO 4: 150g Kurací rezeň so zemiakovým pyré a uhorkovým šalátom (1,3,7) 
  • DEZERT: 100g K 2chodovému menu, koláčik alebo káva zadarmo () 

ŠTVRTOK 22.10.

  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Kapustová polievka s rajčinou a koreňovou zeleninou ()
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 150g Bravčové karé sous vide na tekvicovom rizote s modrým syrom (7)
  • HLAVNÉ JEDLO 2 FIT: 300g Marinovaná feta s pečenou zeleninou a rajčinovým pestom (7)
  • HLAVNÉ JEDLO 3: 150g Trhané kačacie mäso v zemiakovej žemli s červenou kapustou (1,3,7) 
  • HLAVNÉ JEDLO 4: 150g Kurací rezeň so zemiakovým pyré a uhorkovým šalátom (1,3,7) 
  • DEZERT: 100g K 2chodovému menu, koláčik alebo káva zadarmo () 

PIATOK 23.10.

  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Karfiolový krém s ražnými krutónmi a pažítkovým olejom (1,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 150g Losos s teriyaki omáčkou, praženou ryžou a zeleninou (4,6,11)
  • HLAVNÉ JEDLO 2 FIT: 300g Kukuričné penne so zeleninovým ragú a mozzarellou (7)
  • HLAVNÉ JEDLO 3: 150g Trhané kačacie mäso v zemiakovej žemli s červenou kapustou (1,3,7) 
  • HLAVNÉ JEDLO 4: 150g Kurací rezeň so zemiakovým pyré a uhorkovým šalátom (1,3,7) 
  • DEZERT: 100g K 2chodovému menu, koláčik alebo káva zadarmo () 

Jedlá v našom obedovom menu môžu obsahovať niektoré z nasledujúcich alergénov, ktoré sú uvedené podľa skupín pri každom názve jedla.
1.obilniny obsahujúce lepok, 2.kôrovce a výrobky z nich, 3.vajcia a výrobky z nich, 4.ryby a výrobky z nich, 5.arašidy a výrobky z nich, 6.sójové zrná a výrobky z nich, 7.mlieko a výrobky z neho, 8.orechy, (všetky druhy orechov), 9.zeler a výrobky z neho, 10.horčica a výrobky z nej, 11.sezamové semená a výrobky z nich, 12.oxid siričitý a siričitany, 13.vlčí bôb a výrobky z neho,14.mäkkýše a výrobky z nich.

Fotogaléria: Pre gurmánov