obedové menu v Hoteli MIKADO na 43. týždeň (19.10. - 23.10. 2020)
PONDELOK 19.10.
- POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
- POLIEVKA 2: 250ml Mrkvový krém s kyslou smotanou (7)
- HLAVNÉ JEDLO 1: 250g Kuracie stehno pečené na sezónnej zelenine s baby zemiakmi ()
- HLAVNÉ JEDLO 2 FIT: 300g Šošošvicové ragú s quinoou a rajčinami (6,7)
- HLAVNÉ JEDLO 3: 150g Trhané kačacie mäso v zemiakovej žemli s červenou kapustou (1,3,7)
- HLAVNÉ JEDLO 4: 150g Kurací rezeň so zemiakovým pyré a uhorkovým šalátom (1,3,7)
- DEZERT: 100g K 2chodovému menu, koláčik alebo káva zadarmo ()
UTOROK 20.10.
- POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
- POLIEVKA 2: 250ml Fazuľová polievka s údeným mäsom (9)
- HLAVNÉ JEDLO 1: 170g Dusené teľacie s chrenovou omáčkou a parenou knedľou (1,3,7,9)
- HLAVNÉ JEDLO 2 FIT: 300g Bulgur s cícerom, modrým syrom a pečeným karfiolom (7)
- HLAVNÉ JEDLO 3: 150g Trhané kačacie mäso v zemiakovej žemli s červenou kapustou (1,3,7)
- HLAVNÉ JEDLO 4: 150g Kurací rezeň so zemiakovým pyré a uhorkovým šalátom (1,3,7)
- DEZERT: 100g K 2chodovému menu, koláčik alebo káva zadarmo ()
STREDA 21.10.
- POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
- POLIEVKA 2: 250ml Cesnaková polievka s opečeným chlebom a syrom (1,7)
- HLAVNÉ JEDLO 1: 150g Kurací „tiszai“ v zemiakovej placke s kyslou uhorkou (1,3,7)
- HLAVNÉ JEDLO 2 FIT: 300g Placky z červenej šošovice s cviklou, listovým šalátom a sezamovým dressingom (3,11)
- HLAVNÉ JEDLO 3: 150g Trhané kačacie mäso v zemiakovej žemli s červenou kapustou (1,3,7)
- HLAVNÉ JEDLO 4: 150g Kurací rezeň so zemiakovým pyré a uhorkovým šalátom (1,3,7)
- DEZERT: 100g K 2chodovému menu, koláčik alebo káva zadarmo ()
ŠTVRTOK 22.10.
- POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
- POLIEVKA 2: 250ml Kapustová polievka s rajčinou a koreňovou zeleninou ()
- HLAVNÉ JEDLO 1: 150g Bravčové karé sous vide na tekvicovom rizote s modrým syrom (7)
- HLAVNÉ JEDLO 2 FIT: 300g Marinovaná feta s pečenou zeleninou a rajčinovým pestom (7)
- HLAVNÉ JEDLO 3: 150g Trhané kačacie mäso v zemiakovej žemli s červenou kapustou (1,3,7)
- HLAVNÉ JEDLO 4: 150g Kurací rezeň so zemiakovým pyré a uhorkovým šalátom (1,3,7)
- DEZERT: 100g K 2chodovému menu, koláčik alebo káva zadarmo ()
PIATOK 23.10.
- POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
- POLIEVKA 2: 250ml Karfiolový krém s ražnými krutónmi a pažítkovým olejom (1,7)
- HLAVNÉ JEDLO 1: 150g Losos s teriyaki omáčkou, praženou ryžou a zeleninou (4,6,11)
- HLAVNÉ JEDLO 2 FIT: 300g Kukuričné penne so zeleninovým ragú a mozzarellou (7)
- HLAVNÉ JEDLO 3: 150g Trhané kačacie mäso v zemiakovej žemli s červenou kapustou (1,3,7)
- HLAVNÉ JEDLO 4: 150g Kurací rezeň so zemiakovým pyré a uhorkovým šalátom (1,3,7)
- DEZERT: 100g K 2chodovému menu, koláčik alebo káva zadarmo ()