Biznis menuBiznis menuBiznis menuBiznis menuBiznis menu

Biznis obedové menu Nitra - Reštaurácia ROUGE - Hotel MIKADO

2020/5 Obedové menu Nitra MIKADO

2020/5 Obedové menu Nitra MIKADO

obedné menu v Hoteli MIKADO na 5. týždeň (27. - 31.1.2020)

PONDELOK 27.1. - Svetové pondelky ČÍNA    

  • PREDJEDLO: 80g „Mramorové vajce“ (13,6)   
  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Zeleninová polievka s „wonton“ taštičkami (1,3,6)   
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 150g Kuracie kung pao s praženou ryžou (3,5,6)   
  • HLAVNÉ JEDLO 2: 170g Bravčové pečené s dusenou kyslou kapustou a restovanými zemiakmi ()
  • HLAVNÉ JEDLO 3 FIT: Fazuľové placky s pesto jogurtom a listovým šalátom (3,7)
  • DEZERT: 100g Vyprážaný banán v mede (1,3,7,)   

UTOROK 28.1.

  • PREDJEDLO: 80g Cviklovo- zemiakový šalátik s kyslou smotanou (7)
  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Rajčinová polievka s kyslou smotanou (7,,9)
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 150g Morčacia roládka plnená enciánom a hruškou na petržlenových zemiakoch (7)
  • HLAVNÉ JEDLO 2: 170g Hovädzia „sviečková“ s parenou knedľou a brusnicami (1,3,7,9,10)
  • HLAVNÉ JEDLO 3 FIT: 300g Grilovaná brokolica s beluga šošovicou a bryndzou (7)
  • DEZERT: 100g Hruškový tart s mliečnou čokoládou (1,3,7)

STREDA 29.1.

  • PREDJEDLO: 80g Bryndzová nátierka s pažítkou (7)
  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Fazuľový krém s vajíčkom (3,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 150g Kuracie prsia so šampiňónovým ragú a špenátové halušky (1,3,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 2: 300g Tvarohová žemľovka s jablkom a omáčkou z lesných plodov (1,3,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 3 FIT: 200g Králičie ragú na rajčinách s mozzarellou a kukuričné penne (7)
  • DEZERT: 100g Gaštanová pena so slivkami (7)

ŠTVRTOK 30.1.

  • PREDJEDLO: 80g Nakladaný encián s cibuľkou a čili (7)
  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Cícerová polievka s mrkvou ()
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 250g Kura pečené so zeleninou a baby zemiakmi ()
  • HLAVNÉ JEDLO 2: 180g Teľacia roláda plnená žemľovou plnkou, zemiaková kaša a kapustový šalát (1,3,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 3 FIT: 300g Pečená cvikla s lieskovcami a modrým syrom (7,8)
  • DEZERT: 100g Maková štrúdľa s višňami a vanilkovým krémom (1,3,7)

PIATOK 31.1.

  • PREDJEDLO: 80g Lososový „tatarák“ s créme fraiche (4,7)
  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Zeleninový krém s cesnakovými krutónmi (1,7,9)
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 150g Paprikáš zo sumčeka s kôprovo- tvarohovými haluškami (1,3,4,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 2: 300g Linguine s cesnakom a krevetami (1,2,3)
  • HLAVNÉ JEDLO 3 FIT: 150g Grilované morčacie prsia s hráškovým pyré a pečenou mrkvou ()
  • DEZERT: 100g Malinovo- pistáciová roláda (1,3,7,8)

Jedlá v našom obedovom menu môžu obsahovať niektoré z nasledujúcich alergénov, ktoré sú uvedené podľa skupín pri každom názve jedla.
1.obilniny obsahujúce lepok, 2.kôrovce a výrobky z nich, 3.vajcia a výrobky z nich, 4.ryby a výrobky z nich, 5.arašidy a výrobky z nich, 6.sójové zrná a výrobky z nich, 7.mlieko a výrobky z neho, 8.orechy, (všetky druhy orechov), 9.zeler a výrobky z neho, 10.horčica a výrobky z nej, 11.sezamové semená a výrobky z nich, 12.oxid siričitý a siričitany, 13.vlčí bôb a výrobky z neho,14.mäkkýše a výrobky z nich.

Fotogaléria: Pre gurmánov