obedové menu v Hoteli MIKADO na 08. týždeň (21.02. - 25.02. 2022)
Objednávky berieme do 11:00 hod. Rozvoz od 1 obeda a viac. Prepravné: 0,60 € / menu,
Cena hlavného chodu podľa ponuky - uvedená pri každom jedle osobitne.
Konzumácia Biznis menu je možná na terase hotela alebo v reštaurácii.
PONDELOK 21.02. „INDIA“
- POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9) - 1,50 €
- POLIEVKA 2: 250ml Polievka z červenej repy a zázvoru (7) - 1,50 €
- HLAVNÉ JEDLO 1: 150g Maslové kurča „Murgh Makhani“ s ryžou (5,7,8) - 7,20 €
- HLAVNÉ JEDLO 2 FIT: 250g Cuketa v sezamovom cestíčku s pyré z pečenej papriky a batátov (1,3,7,11) - 6,20 €
- HLAVNÉ JEDLO 3: 150g Bravčové karé v bylinkovej kruste s restovanou zeleninou a hubami (1,7,10) - 7,20 €
- HLAVNÉ JEDLO 4: 300g Vyprážaný oštiepok s petržlenovými zemiakmi a domáca tatárska omáčka (1,3,7,10)- 5,80 €
- DEZERT: 100g Podľa dennej ponuky
UTOROK 22.02.
- POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9) - 1,50 €
- POLIEVKA 2: 250ml Kelová polievka s hubami (7) - 1,50 €
- HLAVNÉ JEDLO 1: 150g Bravčový perkelt s domácimi maslovými haluškami (1,3,7,10) - 5,90 €
- HLAVNÉ JEDLO 2 FIT: 300g Opekaná ryža so zeleninou, vajíčkom a údeným tofu (3,6,11) - 4,80 €
- HLAVNÉ JEDLO 3: 150g Bravčové karé v bylinkovej kruste s restovanou zeleninou a hubami (1,7,10) - 7,20 €
- HLAVNÉ JEDLO 4: 300g Vyprážaný oštiepok s petržlenovými zemiakmi a domáca tatárska omáčka (1,3,7,10)- 5,80 €
- DEZERT: 100g Podľa dennej ponuky
STREDA 23.02.
- POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9) - 1,50 €
- POLIEVKA 2: 250ml Cesnaková polievka s údeným syrom a bylinkovými krutónikmi (1,7) - 1,50 €
- HLAVNÉ JEDLO 1: 150g Hovädzie vo vlastnej šťave s kôprovou omáčkou, parená knedľa (1,3,7) - 6,80 €
- HLAVNÉ JEDLO 2 FIT: 250g Čokoládové palacinky s karamelizovanými jablkami a šľahačkou (1,3,7) - 4,90 €
- HLAVNÉ JEDLO 3: 150g Bravčové karé v bylinkovej kruste s restovanou zeleninou a hubami (1,7,10) - 7,20 €
- HLAVNÉ JEDLO 4: 300g Vyprážaný oštiepok s petržlenovými zemiakmi a domáca tatárska omáčka (1,3,7,10)- 5,80 €
- DEZERT: 100g Podľa dennej ponuky
ŠTVRTOK 24.02.
- POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9) - 1,50 €
- POLIEVKA 2: 250ml Zemiakový krém s vajíčkom a slaninou (3,7) - 1,50 €
- HLAVNÉ JEDLO 1: 150g Diviačia sekaná plnená tekvicou s pečenými zemiakmi, cesnakom a rozmarínom (1,3,7,10) - 7,20 €
- HLAVNÉ JEDLO 2 FIT: 300g Zeleninové lasagne zapekané mozzarellou (1,7) - 4,90 €
- HLAVNÉ JEDLO 3: 150g Bravčové karé v bylinkovej kruste s restovanou zeleninou a hubami (1,7,10) - 7,20 €
- HLAVNÉ JEDLO 4: 300g Vyprážaný oštiepok s petržlenovými zemiakmi a domáca tatárska omáčka (1,3,7,10)- 5,80 €
- DEZERT: 100g Podľa dennej ponuky
PIATOK 25.02.
- POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9) - 1,50 €
- POLIEVKA 2: 250ml Minestrone s bazalkovým pestom (8,9) - 1,50 €
- HLAVNÉ JEDLO 1: 150g Tilapia pražená v syrovej strúhanke so zelerovým pyré a pažítkou (1,3,7,9) - 7,90 €
- HLAVNÉ JEDLO 2 FIT: 120g Grilovaný marinovaný encián s pečenou zeleninou a brusnicovou salsou (7) - 6,40 €
- HLAVNÉ JEDLO 3: 150g Bravčové karé v bylinkovej kruste s restovanou zeleninou a hubami (1,7,10) - 7,20 €
- HLAVNÉ JEDLO 4: 300g Vyprážaný oštiepok s petržlenovými zemiakmi a domáca tatárska omáčka (1,3,7,10)- 5,80 €
- DEZERT: 100g Podľa dennej ponuky