denná obedová ponuka v Hoteli MIKADO na 3.týždeň (16.01. - 20.01. 2023)
Objednávky berieme do 14:00 hod. Len osobný odber . Rozvoz je z technických príčin ukončený.
Cena 2-chodového menu podľa ponuky – 10,00 € .
Konzumácia Obedovej ponuky je možná v reštaurácii a na terase hotela.
PONDELOK 16.01.
- POLIEVKA: 250ml Hráškový krém s mätou (7)
- HLAVNÉ JEDLO 1: 150g Kurací Cordon Bleu s ryžou a paradajkovým šalátom (1,3,7)
- HLAVNÉ JEDLO 2: 300g Zeleninový quiche zo špaldovej múky a listovým šalátom (1,3,7)
- DEZERT: 100g Podľa dennej ponuky
UTOROK 17.01.
- POLIEVKA: 250ml Kelová so zemiakmi a párkom ()
- HLAVNÉ JEDLO 1: 180g Divinové ragú s údenou slaninou a gnocchi (1,9)
- HLAVNÉ JEDLO 2: 300g Cviklové rizoto s parmezánom a karamelizovanými lieskovcami (7,8,12)
- DEZERT: 100g Podľa dennej ponuky
STREDA 18.01.
- POLIEVKA: 250ml Slepačí vývar so zeleninou a rezancami (1,3,9)
- HLAVNÉ JEDLO 1: 150g Plnená bravčová rolka na čiernom pive so zemiakovým konfitom a kyslé uhorky (1)
- HLAVNÉ JEDLO 2: 300g Parené buchty s lekvárom, maslom a kakaom (1,3,7)
- DEZERT: 100g Podľa dennej ponuky
ŠTVRTOK 19.01.
- POLIEVKA: 250ml Francúzka cibuľačka so syrovým toastom (1,7,12)
- HLAVNÉ JEDLO 1: 150g Plnená paprika na rajčinovej omáčke s parnou knedľou (1,3,7)
- HLAVNÉ JEDLO 2: 300g Cannelloni so smotanovo-brokolicovou omáčkou a modrým syrom (1,7)
- DEZERT: 100g Podľa dennej ponuky
PIATOK 20.01.
- POLIEVKA: 250ml Kulajda s vajíčkom 64° (3,7)
- HLAVNÉ JEDLO 1: 150g Pečené morčacie stehno s grilovanou zeleninou a cous cous (1)
- HLAVNÉ JEDLO 2: 300g Vysmážaný karfiol s maslovými zemiakmi a tatárskou omáčkou (1,3,7)
- DEZERT: 100g Podľa dennej ponuky