Letné obedové menu v Hoteli MIKADO na 27. týždeň (1. - 5.7. 2019)
Naše obedové menu počas júla a augusta bude o niečo jednoduchšie, ako po zvyšok roka. Keďže si mnohí naši stravníci užívajú zahraničnú a exotickú kuchyňu na dovolenkách, na tieto dva mesiace sa rozlúčime so svetovými pondelkami a ponuka hlavných jedál sa v lete zúži na dve. Stále však máte na výber aj Šalátové menu, ktoré dopĺňa Letná grilovacia karta.
PONDELOK
- PREDJEDLO: 80g Terinka z hydinovej pečienky s brusnicami ()
- POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
- POLIEVKA 2: 250ml Zeleninový krém s mascarpone (7,9)
- HLAVNÉ JEDLO 1: 150g Bravčové karé pečené so slaninou, rajčinou, paprikou a cibuľou, dusená ryža ()
- HLAVNÉ JEDLO 2: 300g Cuketový koláč so sušenými rajčinami a fetou (1,3,7)
- DEZERT: 100g Čokoládová pena s lesným ovocím (3,7)
UTOROK
- PREDJEDLO: 80g Syrový šalátik (7)
- POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
- POLIEVKA 2: 250ml Fazuľová polievka so zeleninou (9)
- HLAVNÉ JEDLO 1: 240g Pečené kuracie stehno s plnkou, dusená ryža a rajčinovo-paprikový šalát (1,3,7)
- HLAVNÉ JEDLO 2: 300g Šafranové rizoto s pečenými cherry rajčinami a parmezánom (7,12)
- DEZERT: 100g Pečené marhule so škoricovou mrveničkou a vanilkovou zmrzlinou (1,3,7)
STREDA
- PREDJEDLO: 80g Vajíčková pena s pažítkou (3,7)
- POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
- POLIEVKA 2: 250ml Zeleninový boršč s kyslou smotanou (7,9)
- HLAVNÉ JEDLO 1: 150g Ragú z bravčovej panenskej na kuriatkach a tagliatelle (1,9)
- HLAVNÉ JEDLO 2: 300g Paprikový koláč z lístkového cesta s ricottou a rukolou (1,3,7)
- DEZERT: 100g Višňová roláda s bielou čokoládou (1,3,7)
ŠTVRTOK
- PREDJEDLO: 80g Šalátik z marinovaného sleďa s chrenom ()
- POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
- POLIEVKA 2: 250ml Zemiaková polievka so šampiňónmi, vajíčkom a kôprovým olejom (3,7)
- HLAVNÉ JEDLO 1: 150g Hovädzí stroganov s dusenou ryžou a rajčinovým šalátom (7)
- HLAVNÉ JEDLO 2: 300g Vysmážaný karfiol s novými zemiakmi a uhorkovým šalátom (1,3,7)
- DEZERT: 100g Kysnutý slivkový koláč so škoricou (1,3,7)