Biznis menuBiznis menuBiznis menuBiznis menuBiznis menu

Biznis obedové menu Nitra - Reštaurácia ROUGE - Hotel MIKADO

2019/28 Obedové menu Nitra MIKADO

2019/28 Obedové menu Nitra MIKADO

Letné obedové menu v Hoteli MIKADO na 28. týždeň (8. - 12.7. 2019)

Naše obedové menu počas júla a augusta bude o niečo jednoduchšie, ako po zvyšok roka. Keďže si mnohí naši stravníci užívajú zahraničnú a exotickú kuchyňu na dovolenkách, na tieto dva mesiace sa rozlúčime so svetovými pondelkami a ponuka hlavných jedál sa v lete zúži na dve. Stále však máte na výber aj Šalátové menu, ktoré dopĺňa Letná grilovacia karta.

PONDELOK

  • PREDJEDLO: 80g Baby mozzarella s rajčinami a bazalkou (7)
  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Šošovicový krém s kuriatkami (7)
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 250g Teľacie rebierka BBQ s pečeným zemiakom cesnakovým dipom (7,10)
  • HLAVNÉ JEDLO 2: 300g Brokolicový koláč s cottage syrom a šalátom (1,3,7)
  • DEZERT: 100g Malinový rez so šľahačkou (1,3,7)

UTOROK

  • PREDJEDLO: 80g Mäsový šalátik so syrom (7)
  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Karfiolová polievka s mrveničkou (1,3)
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 150g Bravčové karé sous vide s ratatouille a baby zemiakmi ()
  • HLAVNÉ JEDLO 2: 300g Šalát z kus-kusu s pečenou zeleninou a grilovaným enciánom (1,7)
  • DEZERT: 100g Tvarohové knedličky s bobuľovým ovocím (1,3,7)

STREDA

  • PREDJEDLO: 80g Rajčinová bruschetta (1,7)
  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Krém z letnej tekvice s kôprom a vajíčkom (3,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 150g Kuracie prsia plnené oštiepkom s novými zemiakmi a uhorkový šalát (7)
  • HLAVNÉ JEDLO 2: 300g Grilované portobello šampiňóny s avokádom, baby špenátom a čili jogurtom (7)
  • DEZERT: 100g Marhuľová bublanina s čokoládovou zmrzlinou (1,3,7)

ŠTVRTOK

  • PREDJEDLO: 80g Grilovaná kukurica s bylinkami (7)
  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Frankfurtská polievka ()
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 180g Teľacia roláda so zemiakovou kašou a šalátom z mladej kapusty (1,3,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 2: 300g Cícerový šalát s rajčinami, olivami a pečenou mrkvou ()
  • DEZERT: 100g Kysnutý jablkovo-rebarborový závin (1,3,7)

PIATOK

  • PREDJEDLO: 80g Šalátik z tresky (3,4,7)
  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Hráškový krém s jogurtom (7)
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 150g Grilovaný pstruh s bylinkovým maslom a dusenou zeleninou (7)
  • HLAVNÉ JEDLO 2: 300g Zeleninové lasagne zapekané mozzarellou (1,7)
  • DEZERT: 100g Broskyňové parfait s mätovým sirupom (3,7)

Jedlá v našom obedovom menu môžu obsahovať niektoré z nasledujúcich alergénov, ktoré sú uvedené podľa skupín pri každom názve jedla.
1.obilniny obsahujúce lepok, 2.kôrovce a výrobky z nich, 3.vajcia a výrobky z nich, 4.ryby a výrobky z nich, 5.arašidy a výrobky z nich, 6.sójové zrná a výrobky z nich, 7.mlieko a výrobky z neho, 8.orechy, (všetky druhy orechov), 9.zeler a výrobky z neho, 10.horčica a výrobky z nej, 11.sezamové semená a výrobky z nich, 12.oxid siričitý a siričitany, 13.vlčí bôb a výrobky z neho,14.mäkkýše a výrobky z nich.

Fotogaléria: Pre gurmánov