Biznis menuBiznis menuBiznis menuBiznis menuBiznis menu

Biznis obedové menu Nitra - Reštaurácia ROUGE - Hotel MIKADO

2019/31 Obedové menu Nitra MIKADO

2019/31 Obedové menu Nitra MIKADO

Letné obedové menu v Hoteli MIKADO na 31. týždeň (29.7. - 2.8. 2019)

Naše obedové menu počas júla a augusta bude o niečo jednoduchšie, ako po zvyšok roka. Keďže si mnohí naši stravníci užívajú zahraničnú a exotickú kuchyňu na dovolenkách, na tieto dva mesiace sa rozlúčime so svetovými pondelkami a ponuka hlavných jedál sa v lete zúži na dve. Stále však máte na výber aj Šalátové menu, ktoré dopĺňa Letná grilovacia karta.

PONDELOK

  • PREDJEDLO: 80g Pena z pečenej papriky s fetou (7)
  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Pórová polievka s vajíčkom (3)
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 150g Morčacie prsia zapekané enciánom so zemiakovou kašou a špenátom (7)
  • HLAVNÉ JEDLO 2: 300g Rajčinové rizoto s grilovanou cuketou a parmezánom (7)
  • DEZERT: 100g Marhule zapekané amaretti penou s malinovou omáčkou (1,7,8)

UTOROK

  • PREDJEDLO: 80g Karfiolové placky s pažítkovým dipom (3,7)
  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Šošovicová polievka s kuriatkami (7)
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 150g Kuracie prsia s restovanou zeleninou, paprikové zemiaky a uhorkovo- smotanový šalát (7)
  • HLAVNÉ JEDLO 2: 300g Baklažán gratinovaný mozzarellou, rajčinami a bazalkou (1,7)
  • DEZERT: 100g Limetkový rez (1,3,7)

STREDA

  • PREDJEDLO: 80g Cícerová pomazánka s domácim chlebíkom (1,11)
  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Hydinový krém so zeleninou (1,7,9)
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 180g Steak z krkovičky s bylinkovým maslom, hranolkami a šalátom coleslaw (3,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 2: 300g Cuketa v parmezánovom cestíčku na rajčinovo- paprikovom kréme (1,3,7)
  • DEZERT: 100g Malinová pena s amaretti keksíkom (1,7,8)

ŠTVRTOK

  • PREDJEDLO: 80g Bryndza s mladou cibuľkou (7)
  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Cesnaková polievka s opečeným chlebom (1)
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 180g Diviak pečený na pive s kapustnými strapačkami (1,3,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 2: 300g Syrový špízik v cestíčku s petržlenovými zemiakmi a tatárskou omáčkou (1,3,7)
  • DEZERT: 100g Slivkový koláč so škoricovou posýpkou (1,3,7)

PIATOK

  • PREDJEDLO: 80g Vajíčko plnené penou z údeného lososa (3,4,7)
  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Minestrone s bazalkovým pestom (7,8,9)
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 150g Rybací koláč so zeleninou, zapečený zemiakovou kašou (3,4,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 2: 300g Penne so špenátom, mascarpone a cherry rajčinami (1,7)
  • DEZERT: 100g Banánová roláda s čokoládou (1,3,7)

Jedlá v našom obedovom menu môžu obsahovať niektoré z nasledujúcich alergénov, ktoré sú uvedené podľa skupín pri každom názve jedla.
1.obilniny obsahujúce lepok, 2.kôrovce a výrobky z nich, 3.vajcia a výrobky z nich, 4.ryby a výrobky z nich, 5.arašidy a výrobky z nich, 6.sójové zrná a výrobky z nich, 7.mlieko a výrobky z neho, 8.orechy, (všetky druhy orechov), 9.zeler a výrobky z neho, 10.horčica a výrobky z nej, 11.sezamové semená a výrobky z nich, 12.oxid siričitý a siričitany, 13.vlčí bôb a výrobky z neho,14.mäkkýše a výrobky z nich.

Fotogaléria: Pre gurmánov