Biznis menuBiznis menuBiznis menuBiznis menuBiznis menu

Biznis obedové menu Nitra - Reštaurácia ROUGE - Hotel MIKADO

2019/32 Obedové menu Nitra MIKADO

2019/32 Obedové menu Nitra MIKADO

Letné obedové menu v Hoteli MIKADO na 32. týždeň (5. - 9.8. 2019)

Naše obedové menu počas júla a augusta bude o niečo jednoduchšie, ako po zvyšok roka. Keďže si mnohí naši stravníci užívajú zahraničnú a exotickú kuchyňu na dovolenkách, na tieto dva mesiace sa rozlúčime so svetovými pondelkami a ponuka hlavných jedál sa v lete zúži na dve. Stále však máte na výber aj Šalátové menu, ktoré dopĺňa Letná grilovacia karta.

PONDELOK

  • PREDJEDLO: 80g Šunková pena so cherry rajčinami (7)
  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Cuketová polievka s vajíčkom a kôprom (3,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 200g Grilované kuracie stehno s cesnakovým maslom, dusenou ryžou a rajčinovo- paprikovým šalátom (7)
  • HLAVNÉ JEDLO 2: 300g Krupoto s pečenou tekvicou a gorgonzolou (1,7)
  • DEZERT: 100g Cisársky trhanec so slivkami (1,3,7)

UTOROK

  • PREDJEDLO: 80g Rajčina zapekaná mozzarellou (7)
  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Zemiaková polievka so zeleninou (9)
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 150g Kuracie ragú na kuriatkach so zemiakovými gnocchi (1,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 2: 300g Špenátové rizoto s pečenými cherry rajčinami a cuketou (7)
  • DEZERT: 100g Horúce maliny s vanilkovou zmrzlinou (3,7)

STREDA

  • PREDJEDLO: 80g Baklažánová rolka plnená bazalkovou riccotou (7)
  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Paprikový krém s créme fraiche (7)
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 150g Teľacie varené so zeleninou, baby zemiakmi a chrenom (9)
  • HLAVNÉ JEDLO 2: 300g Kukuricové placky s avokádom, čili jogurtom a listovým šalátom (7)
  • DEZERT: 100g Marhuľové knedličky s maslom a opraženou strúhankou (1,3,7)

ŠTVRTOK

  • PREDJEDLO: 80g Syrová roláda s hroznom (7)
  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Kelová polievka so sušenými dubákmi ()
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 150g Bravčové stehno na smotane s koreňovou zeleninou a haluškami (1,3,7,9)
  • HLAVNÉ JEDLO 2: 300g Vysmážaný karfiol s baby zemiakmi a uhorkovým šalátom (1,3,7)
  • DEZERT: 100g Broskyňová pena s bielou čokoládou (3,7)

PIATOK

  • PREDJEDLO: 80g Cuketové placky s tzatziki (3,7)
  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Kalerábový krém s pažítkovým olejom (7)
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 150g Filetovaný morský vlk na zeleninovom gratine (3,4,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 2: 300g Zeleninová štrúdľa so syrom a listovým šalátom (1,3,7)
  • DEZERT: 100g Čokoládová panna cotta s banánom (7)

Jedlá v našom obedovom menu môžu obsahovať niektoré z nasledujúcich alergénov, ktoré sú uvedené podľa skupín pri každom názve jedla.
1.obilniny obsahujúce lepok, 2.kôrovce a výrobky z nich, 3.vajcia a výrobky z nich, 4.ryby a výrobky z nich, 5.arašidy a výrobky z nich, 6.sójové zrná a výrobky z nich, 7.mlieko a výrobky z neho, 8.orechy, (všetky druhy orechov), 9.zeler a výrobky z neho, 10.horčica a výrobky z nej, 11.sezamové semená a výrobky z nich, 12.oxid siričitý a siričitany, 13.vlčí bôb a výrobky z neho,14.mäkkýše a výrobky z nich.

Fotogaléria: Pre gurmánov