Letné obedové menu v Hoteli MIKADO na 32. týždeň (5. - 9.8. 2019)
Naše obedové menu počas júla a augusta bude o niečo jednoduchšie, ako po zvyšok roka. Keďže si mnohí naši stravníci užívajú zahraničnú a exotickú kuchyňu na dovolenkách, na tieto dva mesiace sa rozlúčime so svetovými pondelkami a ponuka hlavných jedál sa v lete zúži na dve. Stále však máte na výber aj Šalátové menu, ktoré dopĺňa Letná grilovacia karta.
PONDELOK
- PREDJEDLO: 80g Šunková pena so cherry rajčinami (7)
- POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
- POLIEVKA 2: 250ml Cuketová polievka s vajíčkom a kôprom (3,7)
- HLAVNÉ JEDLO 1: 200g Grilované kuracie stehno s cesnakovým maslom, dusenou ryžou a rajčinovo- paprikovým šalátom (7)
- HLAVNÉ JEDLO 2: 300g Krupoto s pečenou tekvicou a gorgonzolou (1,7)
- DEZERT: 100g Cisársky trhanec so slivkami (1,3,7)
UTOROK
- PREDJEDLO: 80g Rajčina zapekaná mozzarellou (7)
- POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
- POLIEVKA 2: 250ml Zemiaková polievka so zeleninou (9)
- HLAVNÉ JEDLO 1: 150g Kuracie ragú na kuriatkach so zemiakovými gnocchi (1,7)
- HLAVNÉ JEDLO 2: 300g Špenátové rizoto s pečenými cherry rajčinami a cuketou (7)
- DEZERT: 100g Horúce maliny s vanilkovou zmrzlinou (3,7)
STREDA
- PREDJEDLO: 80g Baklažánová rolka plnená bazalkovou riccotou (7)
- POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
- POLIEVKA 2: 250ml Paprikový krém s créme fraiche (7)
- HLAVNÉ JEDLO 1: 150g Teľacie varené so zeleninou, baby zemiakmi a chrenom (9)
- HLAVNÉ JEDLO 2: 300g Kukuricové placky s avokádom, čili jogurtom a listovým šalátom (7)
- DEZERT: 100g Marhuľové knedličky s maslom a opraženou strúhankou (1,3,7)
ŠTVRTOK
- PREDJEDLO: 80g Syrová roláda s hroznom (7)
- POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
- POLIEVKA 2: 250ml Kelová polievka so sušenými dubákmi ()
- HLAVNÉ JEDLO 1: 150g Bravčové stehno na smotane s koreňovou zeleninou a haluškami (1,3,7,9)
- HLAVNÉ JEDLO 2: 300g Vysmážaný karfiol s baby zemiakmi a uhorkovým šalátom (1,3,7)
- DEZERT: 100g Broskyňová pena s bielou čokoládou (3,7)
PIATOK
- PREDJEDLO: 80g Cuketové placky s tzatziki (3,7)
- POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
- POLIEVKA 2: 250ml Kalerábový krém s pažítkovým olejom (7)
- HLAVNÉ JEDLO 1: 150g Filetovaný morský vlk na zeleninovom gratine (3,4,7)
- HLAVNÉ JEDLO 2: 300g Zeleninová štrúdľa so syrom a listovým šalátom (1,3,7)
- DEZERT: 100g Čokoládová panna cotta s banánom (7)