Letné obedové menu v Hoteli MIKADO na 33. týždeň (12. - 16.8. 2019)
Naše obedové menu počas júla a augusta bude o niečo jednoduchšie, ako po zvyšok roka. Keďže si mnohí naši stravníci užívajú zahraničnú a exotickú kuchyňu na dovolenkách, na tieto dva mesiace sa rozlúčime so svetovými pondelkami a ponuka hlavných jedál sa v lete zúži na dve. Stále však máte na výber aj Šalátové menu, ktoré dopĺňa Letná grilovacia karta.
PONDELOK
- PREDJEDLO: 80g Avokádová pena s čili (7)
- POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
- POLIEVKA 2: 250ml Cibuľová polievka so syrovým toastom (1,7)
- HLAVNÉ JEDLO 1: 150g Hovädzí „Stroganov“ s dusenou ryžou a rajčinovým šalátom (7)
- HLAVNÉ JEDLO 2: 300g Syrový nákyp s miešaným šalátom a jogurtom (1,3,7)
- DEZERT: 100g Čokoládovo- tvarohový koláč s černicami (1,3,7)
UTOROK
- PREDJEDLO: 80g Šalátik z pečeného baklažánu a cherry rajčín ()
- POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
- POLIEVKA 2: 250ml Fazuľová polievka s vajíčkom a kôprom (3,7)
- HLAVNÉ JEDLO 1: 150g Kuracie prsia so šalviou a parmskou šunkou na rajčinovom rizote (7)
- HLAVNÉ JEDLO 2: 300g Pečená cuketa s kus-kusom a fetou (1,7)
- DEZERT: 100g Mandľová torta (1,3,7,8)
STREDA
- PREDJEDLO: 80g Pena zo sušených rajčín s rukolou (7)
- POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
- POLIEVKA 2: 250ml Tekvicová polievka so semiačkami a olejom (7)
- HLAVNÉ JEDLO 1: 180g Teľacie dusené s kôprovou omáčkou a knedľou (1,3,7,9,10)
- HLAVNÉ JEDLO 2: 300g Rajčinové penne s mozzarellou a bazalkou (1,7)
- DEZERT: 100g Slivkové knedličky s tvarohom (1,3,7)
ŠTVRTOK
- PREDJEDLO: 80g Cibuľový koláčik s kyslou smotanou (1,3,7)
- POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
- POLIEVKA 2: 250ml Zeleninová polievka s mrveničkou (1,3,9)
- HLAVNÉ JEDLO 1: 150g Bravčové vo vlastnej šťave s tekvicovým prívarkom a domácim zemiakovým chlebom (1,7)
- HLAVNÉ JEDLO 2: 300g Vysmážaný oštiepok s petržlenovými zemiakmi a jogurtovou tatárskou omáčkou (1,3,7)
- DEZERT: 100g Jablkovo-makový závin (1,3,7)
PIATOK
- PREDJEDLO: 80g Cestovinový šalátik (1)
- POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
- POLIEVKA 2: 250ml Hráškový krém s jogurtom (7)
- HLAVNÉ JEDLO 1: 150g Filetovaný pstruh s restovanou cuketou, zemiakmi a bylinkový créme fraiche (4,7)
- HLAVNÉ JEDLO 2: 300g Baklažán zapečený rajčinami a mozzarellou, rukolový šalát (1,7)
- DEZERT: 100g Marhuľové parfait s mätovým sirupom (7)