Biznis menuBiznis menuBiznis menuBiznis menuBiznis menu

Biznis obedové menu Nitra - Reštaurácia ROUGE - Hotel MIKADO

2019/34 Obedové menu Nitra MIKADO

2019/34 Obedové menu Nitra MIKADO

Letné obedové menu v Hoteli MIKADO na 34. týždeň (19. - 23.8. 2019)

Naše obedové menu počas júla a augusta bude o niečo jednoduchšie, ako po zvyšok roka. Keďže si mnohí naši stravníci užívajú zahraničnú a exotickú kuchyňu na dovolenkách, na tieto dva mesiace sa rozlúčime so svetovými pondelkami a ponuka hlavných jedál sa v lete zúži na dve. Stále však máte na výber aj Šalátové menu, ktoré dopĺňa Letná grilovacia karta.

PONDELOK

  • PREDJEDLO: 80g Rozbíf s remuládou (3,7,10)
  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Šampiňónový krém s pažítkou (7)
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 200g Kuracia roláda plnená pečienkou, dusená ryža a rajčinový šalát (1,3,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 2: 300g Grilovaný halloumi syr na cícerovom šaláte (3)
  • DEZERT: 100g Marinované slivky s mascarpone penou a mandľovou sušienkou (1,7,8)

UTOROK

  • PREDJEDLO: 80g Parmská šunka so žltým melónom ()
  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Kapustová polievka s koreňovou zeleninou (9)
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 250g Teľacie BBQ rebierka s pečeným zemiakom a pažítkový dip (7)
  • HLAVNÉ JEDLO 2: 300g Fazuľkový šalát so zemiakmi, tuniakom a vajíčkom (3,4)
  • DEZERT: 100g Mrkvová tortička s pomarančovým jogurtom a pistáciami (1,3,7,8)

STREDA

  • PREDJEDLO: 80g Rajčinový tatarák s fetou (7)
  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Karfiolová polievka s hráškom a mrveničkou (1,3)
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 150g Ragú z kuracích pŕs s rajčinami, olivami a tagliatelle (1,3)
  • HLAVNÉ JEDLO 2: 300g Listový šalát s gorgonzola dressingom, hroznom, jablkom a vlašskými orechmi (7,8)
  • DEZERT: 100g Čokoládovo-višňová roláda (1,3,7)

ŠTVRTOK

  • PREDJEDLO: 80g Oškvarková nátierka s mladou cibuľkou (1,3,10)
  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Šošovicová polievka s párkom ()
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 180g Bravčové pečené na dusenej kapuste so zemiakovou knedľou (1,3,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 2: 300g Špenátové halušky zapekané ementálom a cibuľou, miešaný šalát (1,3,7)
  • DEZERT: 100g Karamelový veterník (1,3,7)

PIATOK

  • PREDJEDLO: 80g Vajíčkový šalát s pažítkou (3,7,10)
  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Krém zo zelenej fazuľky so slaninovým čipsom (7)
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 150g Ostriežik nílsky  s baklažánom v parmezánovom cestíčku a rajčinová omáčka (3,4,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 2: 300g Zeleninový „dahl“ a basmati ryžou (7)
  • DEZERT: 100g Citrónový cheesecake (1,3,7)

Jedlá v našom obedovom menu môžu obsahovať niektoré z nasledujúcich alergénov, ktoré sú uvedené podľa skupín pri každom názve jedla.
1.obilniny obsahujúce lepok, 2.kôrovce a výrobky z nich, 3.vajcia a výrobky z nich, 4.ryby a výrobky z nich, 5.arašidy a výrobky z nich, 6.sójové zrná a výrobky z nich, 7.mlieko a výrobky z neho, 8.orechy, (všetky druhy orechov), 9.zeler a výrobky z neho, 10.horčica a výrobky z nej, 11.sezamové semená a výrobky z nich, 12.oxid siričitý a siričitany, 13.vlčí bôb a výrobky z neho,14.mäkkýše a výrobky z nich.

Fotogaléria: Pre gurmánov