Biznis menuBiznis menuBiznis menuBiznis menuBiznis menu

Biznis obedové menu Nitra - Reštaurácia ROUGE - Hotel MIKADO

2019/35 Obedové menu Nitra MIKADO

2019/35 Obedové menu Nitra MIKADO

Letné obedové menu v Hoteli MIKADO na 35. týždeň (26. - 30.8. 2019)

Naše obedové menu počas júla a augusta bude o niečo jednoduchšie, ako po zvyšok roka. Keďže si mnohí naši stravníci užívajú zahraničnú a exotickú kuchyňu na dovolenkách, na tieto dva mesiace sa rozlúčime so svetovými pondelkami a ponuka hlavných jedál sa v lete zúži na dve. Stále však máte na výber aj Šalátové menu, ktoré dopĺňa Letná grilovacia karta.

PONDELOK

  • PREDJEDLO: 80g Bryndzová pena s mladou cibuľkou (7)
  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Zeleninový boršč s kyslou smotanou (7,9)
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 250g Kurací paprikáš s haluškami (1,3,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 2: 300g Šľahaná feta s hráškovo-kukuricovým ragú a avokádom (7)
  • DEZERT: 100g Pečené nektarinky s tvarohom a škoricovou mrveničkou (1,7)

UTOROK

  • PREDJEDLO: 80g Brokolicové placky s paprikovou salsou (3)
  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Zemiaková polievka s vajíčkom a kôprovým olejom (3,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 150g Bravčové karé sous vide, s krémovým špenátom, restovanými zemiakmi a rajčinovým šalátom (7)
  • HLAVNÉ JEDLO 2: 300g Pečený karfiol s cuketou a dresingom zo slnečnicových semiačok ()
  • DEZERT: 100g Slivkový koláč s vanilkovou zmrzlinou (1,3,7)

STREDA

  • PREDJEDLO: 80g Šunková pena so cherry rajčinami (7)
  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Rajčinová polievka s kyslou smotanou (7,9)
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 150g Kurací „černohor“ so zemiakovou kašou a uhorkovým šalátom (1,3.7)
  • HLAVNÉ JEDLO 2: 300g Penne s cuketou, baklažánom, cherry rajčinami a mozzarellou (1,3,7)
  • DEZERT: 100g Dukátové buchtičky s černicami a vanilkovým krémom (1,3,7)

ŠTVRTOK - štátny sviatok

PIATOK

  • PREDJEDLO: 80g Marinované chobotničky ()
  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Kalerábový krém s pažítkovým olejom (7)
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 150g Treska v pivnom cestíčku na dusenej zelenine s pažítkovou omáčkou (1,4,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 2: 300g Červená fazuľa s grilovanou brokolicou, špenátom a jemným čili olejom ()
  • DEZERT: 100g Malinová roláda s kokosom (1,3,7)

Jedlá v našom obedovom menu môžu obsahovať niektoré z nasledujúcich alergénov, ktoré sú uvedené podľa skupín pri každom názve jedla.
1.obilniny obsahujúce lepok, 2.kôrovce a výrobky z nich, 3.vajcia a výrobky z nich, 4.ryby a výrobky z nich, 5.arašidy a výrobky z nich, 6.sójové zrná a výrobky z nich, 7.mlieko a výrobky z neho, 8.orechy, (všetky druhy orechov), 9.zeler a výrobky z neho, 10.horčica a výrobky z nej, 11.sezamové semená a výrobky z nich, 12.oxid siričitý a siričitany, 13.vlčí bôb a výrobky z neho,14.mäkkýše a výrobky z nich.

Fotogaléria: Pre gurmánov